En directe

Fabricació pròpia

ESGLÉSIA CATALUNYA

Oberta fins a les 21.00 h, a la catedral de Barcelona, la capella ardent del Cardenal Carles

El cardenal Lluís Martínez Sistach, un grup de bisbes i el Capítol Catedral han rebut aquest dimecres al matí el fèretre amb les despulles de…

18 desembre 2013

Redacció

Comparteix

El cardenal Lluís Martínez Sistach, un grup de bisbes i el Capítol Catedral han rebut aquest dimecres al matí el fèretre amb les despulles de Ricard Maria Carles a la porta de la Catedral de Barcelona. L’arquebisbe emèrit va morir aquest dimarts de matinada a Tortosa, i centenars de persones ja van passar el mateix dia pel Palau Episcopal d’aquesta diòcesi, on havia estat bisbe més de 20 anys, per acomiadar-lo.

Fins a les 9 del vespre d'aquest dimecres i també aquest dijous a primera hora del matí, estarà oberta la capella ardent al cor central de la seu barcelonina, on també molta gent està donant l’últim adéu a qui va ser arquebisbe de Barcelona durant 14 anys. Aquest dijous, a les 11 del matí, amb transmissió en directe per Ràdio Estel, se celebrarà la Missa exequial a la mateixa catedral de Barcelona. Després, el difunt serà traslladat a València, on serà enterrat a la Basílica de la Mare de Déu dels Desemparats.

Més actualitat

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció