En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

Oberta fins a les 21.00 h, a la catedral de Barcelona, la capella ardent del Cardenal Carles

El cardenal Lluís Martínez Sistach, un grup de bisbes i el Capítol Catedral han rebut aquest dimecres al matí el fèretre amb les despulles de…

18 desembre 2013

Redacció

Comparteix

El cardenal Lluís Martínez Sistach, un grup de bisbes i el Capítol Catedral han rebut aquest dimecres al matí el fèretre amb les despulles de Ricard Maria Carles a la porta de la Catedral de Barcelona. L’arquebisbe emèrit va morir aquest dimarts de matinada a Tortosa, i centenars de persones ja van passar el mateix dia pel Palau Episcopal d’aquesta diòcesi, on havia estat bisbe més de 20 anys, per acomiadar-lo.

Fins a les 9 del vespre d'aquest dimecres i també aquest dijous a primera hora del matí, estarà oberta la capella ardent al cor central de la seu barcelonina, on també molta gent està donant l’últim adéu a qui va ser arquebisbe de Barcelona durant 14 anys. Aquest dijous, a les 11 del matí, amb transmissió en directe per Ràdio Estel, se celebrarà la Missa exequial a la mateixa catedral de Barcelona. Després, el difunt serà traslladat a València, on serà enterrat a la Basílica de la Mare de Déu dels Desemparats.

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció