En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

'Obrim portes al Nadal', Missa-concert aquest proper diumenge a la Catedral de Lleida, amb la Coral Barbastrense

'Obrim portes al Nadal' és el títol d'una Missa-concert que es farà aquest proper diumenge a les 19.30 h. a la Catedral Nova de Lleida.…

15 desembre 2014

Redacció

Comparteix
'Obrim portes al Nadal' és el títol d'una Missa-concert que es farà aquest proper diumenge a les 19.30 h. a la Catedral Nova de Lleida. La Coral Barbastrense hi actuarà convidada pel Petit Cor de la mateixa seu lleidatana. Joaquim Mesalles, director de la coral de la Catedral de Lleida i mestre de Capella, ha explicat que va rebre "una trucada molt amistosa del director del grup barbastrenc Julio Broto a la qual la diòcesi de Lleida ha volgut respondre"
Sobre el lema, Mesalles ha assegurat que "la idea és obrir les portes espirituals, culturals i afectives a diferents sensibilitats". El Petit Cor cantarà a la Missa, mentre que la Coral Barbastrense s'encarregarà d'un concert posterior que donarà pas a una interpretació conjunta de dues peces. Julio Broto, director de la Coral Barbastrense i destacat músic aragonès, ha subratllat la importància del moment que viu el seu grup de veus "ara que s'acosta el 50è aniversari". De l'experiència, ha dit que "està lligada a l'esperit del Nadal, en què tots podem obrir les nostres portes o entrar allà on se'ns hi obrin".
Es pot escoltar aquí (a partir del minut 29'00") tota l'entrevista.

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció