En directe

El Rosari

RÀDIO ESTEL

Òscar Camps: “La situació del Mediterrani és desesperada”

En declaracions al programa A Primera Hora, el fundador de l’ONG Proactiva Open Arms ha afirmat que “com a català és un honor rebre aquest…

17 juliol 2019

Comparteix
En declaracions al programa A Primera Hora, el fundador de l’ONG Proactiva Open Arms ha afirmat que “com a català és un honor rebre aquest premi, però més voldria no haver-lo merescut mai. Preferiríem un altre tipus de polítiques”. Segons Camps, “la situació del Mediterrani és desesperada. Ara mateix només hi ha el vaixell Open Arms a l’aigua, i es troba sota amenaces de multes i sancions per part del govern espanyol i italià”. 
Òscar Camps també ha assegurat “que el poblema de la immigració no és un problema puntual, sinó que s’ha d’abordar des d’un punt de vista universal”. Ha afegit que “en aquests moments, una ombra molt xenòfoba plana sobre tot Europa”.
Segons Nacions Unides, 1.000 morts a l’any es considera conflicte armat. Doncs bé, Camps ha assegurat que en sis anys portem 18.000 morts al Mediterrani. En aquest sentit, el fundador de l’ONG ha dit que ningú està posant nom a tot això que està passat al Mediterrani, una situació, diu, “mortífera”.
Pots tornar a escoltar l'entrevista AQUÍ

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció