En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Pablo Castells, "un compromís amb la justícia social" amb Streets of India

Aquest dimarts, a la secció CARTA PER LA PAU de la Fórmula Estel, hem conegut l'ONG Streets of India. Ivan Pera, director de la Fundació Carta…

12 abril 2016

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest dimarts, a la secció CARTA PER LA PAU de la Fórmula Estel, hem conegut l'ONG Streets of IndiaIvan Pera, director de la Fundació Carta per la Pau, ha presentat el seu fundador, Pablo Castells, com "un compromís amb la justícia social".
Els últims 4 anys Pablo Castells ha viscut a l'Índia. El 2004 va marxar a Calcuta: "Rondava els 25, col·laborava amb ONG's locals i em va interessar el salt internacional. Vaig pensar en Teresa de Calcuta. Les Filles del Raval em van dir 'Aterra a Calculta i ja veràs què hauràs de fer'. Hi vaig anar amb la guitarra".
El 2009 en Pablo Castells va fundar l'ONG Streets of India amb els meus pares, per ajudar a la gent que viu als carrers de l'Índia: Actualment tenen 3 centres i ajuden més de 300 persones. "Necessitem que ells mateixos ajudin", especifica Castells: "Fent bisuteria o pintant quadres que venem aquí".
"La dona té una clau molt important: per la cultura han estat molt rellevades. Molts homes no els hi permetin que treballin fora de la llar i han de treballar a casa: quan l'home veu que estan entrant diners, ho comença a acceptar", relatava el director d'Streets of India.
A la Índia, hi ha 1 milió d'ONG's. "Més enllà de la seva família, l'indi no és una persona molt solidària".
Escolta l'entrevista a Pablo Castells (minut 27)

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció