En directe

Cocodril Club

RÀDIO ESTEL

Pablo Castells, "un compromís amb la justícia social" amb Streets of India

Aquest dimarts, a la secció CARTA PER LA PAU de la Fórmula Estel, hem conegut l'ONG Streets of India. Ivan Pera, director de la Fundació Carta…

12 abril 2016

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest dimarts, a la secció CARTA PER LA PAU de la Fórmula Estel, hem conegut l'ONG Streets of IndiaIvan Pera, director de la Fundació Carta per la Pau, ha presentat el seu fundador, Pablo Castells, com "un compromís amb la justícia social".
Els últims 4 anys Pablo Castells ha viscut a l'Índia. El 2004 va marxar a Calcuta: "Rondava els 25, col·laborava amb ONG's locals i em va interessar el salt internacional. Vaig pensar en Teresa de Calcuta. Les Filles del Raval em van dir 'Aterra a Calculta i ja veràs què hauràs de fer'. Hi vaig anar amb la guitarra".
El 2009 en Pablo Castells va fundar l'ONG Streets of India amb els meus pares, per ajudar a la gent que viu als carrers de l'Índia: Actualment tenen 3 centres i ajuden més de 300 persones. "Necessitem que ells mateixos ajudin", especifica Castells: "Fent bisuteria o pintant quadres que venem aquí".
"La dona té una clau molt important: per la cultura han estat molt rellevades. Molts homes no els hi permetin que treballin fora de la llar i han de treballar a casa: quan l'home veu que estan entrant diners, ho comença a acceptar", relatava el director d'Streets of India.
A la Índia, hi ha 1 milió d'ONG's. "Més enllà de la seva família, l'indi no és una persona molt solidària".
Escolta l'entrevista a Pablo Castells (minut 27)

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció