En directe

Fórmula Estel

Sense categoria

Paloma del Río explica l'abús sexual que va patir a RTVE

"Em va posar les mans als pits i em va dir: «què tens aquí? amb un to lasciu molt asquerós»"

7 setembre 2023

Comparteix

Paloma del Río explica al 'Fabricació Pròpia' de Ràdio Estel com ser víctima d'un abús sexual quan era becària a RTVE.

"Jo notava que ell volia quedar-se a soles amb mi a la redacció. I un dia va passar. Va passar darrere meu, em va posar les mans als pits i em va dir: «què tens aquí?» amb un to lasciu molt fastigós". La periodista esportiva explica que es va girar i li va respondre amb aquesta pregunta: «això t'agradaria que els fessin a les teves dones o a algú de la teva família?» i, des d'aleshores, l'agressor, a qui defineix com "un d'aquests popes que es pensava que les dones estàvem allà per ves a saber quins mèrits" ja no es va voler quedar més a soles amb ella. "Es va quedar ruboritzat", afegeix.

"Jo notava que ell volia quedar-se a soles amb mi a la redacció. I un dia va passar. Va passar darrere meu, em va posar les mans als pits i em va dir: «què tens aquí?» amb un to lasciu molt asquerós"

Del Río, remarca que aquestes coses, així com les bromes o els acudits masclistes, s'han de parar i que no és només una lluita de les dones: "també necessitem que els homes amb una mentalitat respectuosa i evolucionada donin suport a aquest tipus de causes"

Paloma del Río explica l'abús sexual que va patir a RTVE

0:00 / 0:00

Més actualitat

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

política

L'economista Josep Reyner: "La proposta de finançament singular per Catalunya és viable"

imatge de recurs

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de la comissió d'economia catalana del Col·legi d’Economistes creu que el model actual de finançament "fa aigües" 

18 juny 2024

Redacció

ESGLÉSIA

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sis nous diaques per a l'arxidiòcesi de Barcelona

Els sis seminaristes que seran ordenats diaques | FOTO: Arquebisbat de Barcelona

La basílica de la Sagrada Família acull aquest diumenge l'ordenació diaconal dels seminaristes Joan Piñol, Javier Casals, Guillem Lisicic, Santi Claret, David Lucena i Xavier Campmany

14 juny 2024

Redacció

AUDIOS

TELEVISIÓ

Celebrem els 20 anys de l'APM?

20 anys de l'APM

Manel Piñero, el mític 'Homo APM', i el director del programa, Aniol Florensa, fan repàs de les dues dècades del programa

14 juny 2024