En directe

Trotamundos

ESGLÉSIA

"Parlar d'elegància avui dia en periodisme és realment complex"

Aquest 24 de gener s'escau la festivitat de Sant Francesc de Sales, patró dels periodistes, i durant aquesta jornada se celebren diferents actes. Concretament a…

24 gener 2019

Redacció

Comparteix
Aquest 24 de gener s'escau la festivitat de Sant Francesc de Sales, patró dels periodistes, i durant aquesta jornada se celebren diferents actes. Concretament a Girona, al matí, se celebra una missa i posteriorment un esmorzar amb tots els periodistes i col·laboradors. Sant Francesc de Sales es podria considerar el primer periodista, perquè elaborava uns fulls volants a mà explicant la doctrina cristiana i els distribuia entre la gent. Xavier Roca, delegat de Comunicació del Bisbat de Girona, ha dit que "Avui dia és difícil parlar d'elegància i respecte en periodisme perquè hi trobaríem molts matisos". Roca, que ha assistit a l'Assemblea de delegats de Comunicació d'Espanya a Madrid, afirma que "ha sigut una experiència en formació molt interessant i enriquidora i s'han tocat temes del món de la comunicació com l'actualització de dades o la transparència, i ha estat una oportunitat per estrènyer llaços amb altres comunicadors d'Església"
D'altra banda, aquesta setmana s'ha celebrat l'entrega dels premis Bravo que són els guardons que premien la comunicació en positiu a televisions, ràdios, programes o publicacions que han transmès l'informació de forma propera i constructiva a la societat.
Xavier Roca, que ha estat nomenat delegat de mitjans fà unes setmanes, ha valorat la tasca del seu antecessor Mossèn Miquel Calsina, segons el propi Xavier " Calsina va estar quatre anys com a delegat i va posar al dia la televisió, la ràdio, les xarxes socials, la web i va generar un canvi d'estil per posar-se al dia en molts aspectes". 
Derogació del decret llei del lloguer
Al programa "A Primera Hora" s'ha parlat també amb Marta Ill, co-portaveu del Sindicat de Llogaters, que ha assenyalat que amb la derogació del decret llei es torna de nou al punt de partida amb respecte aquest tema. Com cada dijous hem repasat les novetats del setmanari Catalunya Cristiana amb la seva cap de redacció.
Pots tornar a escoltar el programa AQUÍ

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció