En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Patricia Oller (PACMA): "Creiem en la defensa dels animals, el medi ambient i la justicia social"

Setmana d'eleccions que travessarem amb representants de les diferents formacions polítiques que concorren als comicis del 24 de maig. Dimarts hem tingut amb nosaltres Patricia…

21 maig 2015

Comparteix
Setmana d'eleccions que travessarem amb representants de les diferents formacions polítiques que concorren als comicis del 24 de maig. Dimarts hem tingut amb nosaltres Patricia Oller, candidata a Barcelona de PACMA.
PACMA-Partit Animalista no té representació a cap municipi. Es presenten a 5 municipis: Barcelona, Girona, Lleida, Sabadell i Tarragona: "El nostre principal objectiu és creixer en vots. A Andalusia vam quadriplicar el nombre de vots, també a les europees. La nostra progressió és creixent".
Demanen la confiança dels votants: "Nosaltres som persones molt coherents, molt sinceres, i les idees que tenim és que creiem en la defensa dels animals, el medi ambient i la justícia social. Si tenim representació ho defensarem amb totes les nostres forces". No es tracta només d'un partit antitaurí, que era el seu nom: "Tenim polítiques molt coherents amb justícia social davant una crisi econòmica que ha afectat moltíssim a les famílies. Davant aquestes qüestions no ens podem presentar a unes eleccions només amb polítiques animalistes".
Patricia Oller ha explicat aquest dijous: "Tenim nombrosos casos de maltractament, que la gent se'n faria creus. Cal una legislació molt més dura, les penes són irriosòries, els tràmits són molt llargs... tot això cal accelerar-ho des de la política". No hi ha cap altre partit polític que l'interessi la defensa dels animals, argumenta Oller, i per això per possibles pactes haurien de parlar.
Sobre el retorn de les corrides de toros, la candidata a Barcelona pel PACMA ha contestat: "Jo crec que els toros no tornaran a Catalunya. És deficitiari, i es manté amb les subvencions d'Europa. Ja no interessa a la societat, però és una cosa que les noves generacions s'adonen que és un espectacle aberrant, que d'art no té res".

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció