En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Patricia Oller (PACMA): "Creiem en la defensa dels animals, el medi ambient i la justicia social"

Setmana d'eleccions que travessarem amb representants de les diferents formacions polítiques que concorren als comicis del 24 de maig. Dimarts hem tingut amb nosaltres Patricia…

21 maig 2015

Comparteix
Setmana d'eleccions que travessarem amb representants de les diferents formacions polítiques que concorren als comicis del 24 de maig. Dimarts hem tingut amb nosaltres Patricia Oller, candidata a Barcelona de PACMA.
PACMA-Partit Animalista no té representació a cap municipi. Es presenten a 5 municipis: Barcelona, Girona, Lleida, Sabadell i Tarragona: "El nostre principal objectiu és creixer en vots. A Andalusia vam quadriplicar el nombre de vots, també a les europees. La nostra progressió és creixent".
Demanen la confiança dels votants: "Nosaltres som persones molt coherents, molt sinceres, i les idees que tenim és que creiem en la defensa dels animals, el medi ambient i la justícia social. Si tenim representació ho defensarem amb totes les nostres forces". No es tracta només d'un partit antitaurí, que era el seu nom: "Tenim polítiques molt coherents amb justícia social davant una crisi econòmica que ha afectat moltíssim a les famílies. Davant aquestes qüestions no ens podem presentar a unes eleccions només amb polítiques animalistes".
Patricia Oller ha explicat aquest dijous: "Tenim nombrosos casos de maltractament, que la gent se'n faria creus. Cal una legislació molt més dura, les penes són irriosòries, els tràmits són molt llargs... tot això cal accelerar-ho des de la política". No hi ha cap altre partit polític que l'interessi la defensa dels animals, argumenta Oller, i per això per possibles pactes haurien de parlar.
Sobre el retorn de les corrides de toros, la candidata a Barcelona pel PACMA ha contestat: "Jo crec que els toros no tornaran a Catalunya. És deficitiari, i es manté amb les subvencions d'Europa. Ja no interessa a la societat, però és una cosa que les noves generacions s'adonen que és un espectacle aberrant, que d'art no té res".

Més actualitat

Trànsit recomana estar pendent de les dades que publica a temps real per evitar congestions de trànsit aquest pont

Cua de quilòmetres a l'AP-7 a Sant Celoni en direcció Girona

En una entrevista a Ràdio Estel, el director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, ha assegurat que "hi ha hagut força tranquil·litat a la xarxa viària".

7 desembre 2022

Redacció

Els experts alerten que falten diners i recursos per aplicar la reforma del Codi Civil Espanyol que elimina la incapacitació de les persones

Una tutora amb una persona amb discapacitat, ensenyant-li com llegir i interpretar les factures.

Xavier Puigdollers, membre de la Càtedra UNESCO en Pau, Solidaritat i Diàleg Intercultural, avisa que les institucions tutelars hauran de refundar-se

5 desembre 2022

Redacció

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció