En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Patricia Oller (PACMA): "Creiem en la defensa dels animals, el medi ambient i la justicia social"

Setmana d'eleccions que travessarem amb representants de les diferents formacions polítiques que concorren als comicis del 24 de maig. Dimarts hem tingut amb nosaltres Patricia…

21 maig 2015

Comparteix
Setmana d'eleccions que travessarem amb representants de les diferents formacions polítiques que concorren als comicis del 24 de maig. Dimarts hem tingut amb nosaltres Patricia Oller, candidata a Barcelona de PACMA.
PACMA-Partit Animalista no té representació a cap municipi. Es presenten a 5 municipis: Barcelona, Girona, Lleida, Sabadell i Tarragona: "El nostre principal objectiu és creixer en vots. A Andalusia vam quadriplicar el nombre de vots, també a les europees. La nostra progressió és creixent".
Demanen la confiança dels votants: "Nosaltres som persones molt coherents, molt sinceres, i les idees que tenim és que creiem en la defensa dels animals, el medi ambient i la justícia social. Si tenim representació ho defensarem amb totes les nostres forces". No es tracta només d'un partit antitaurí, que era el seu nom: "Tenim polítiques molt coherents amb justícia social davant una crisi econòmica que ha afectat moltíssim a les famílies. Davant aquestes qüestions no ens podem presentar a unes eleccions només amb polítiques animalistes".
Patricia Oller ha explicat aquest dijous: "Tenim nombrosos casos de maltractament, que la gent se'n faria creus. Cal una legislació molt més dura, les penes són irriosòries, els tràmits són molt llargs... tot això cal accelerar-ho des de la política". No hi ha cap altre partit polític que l'interessi la defensa dels animals, argumenta Oller, i per això per possibles pactes haurien de parlar.
Sobre el retorn de les corrides de toros, la candidata a Barcelona pel PACMA ha contestat: "Jo crec que els toros no tornaran a Catalunya. És deficitiari, i es manté amb les subvencions d'Europa. Ja no interessa a la societat, però és una cosa que les noves generacions s'adonen que és un espectacle aberrant, que d'art no té res".

Més actualitat

SOCIETAT

Alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, sobre l'autobús bolcat a la C-32 amb desenes de ferits: “Temíem el pitjor!” 

En una entrevista a Ràdio Estel, Amor desconeix les causes de per què l’autobús ha bolcat a la C-32 entre Pineda de Mar i Tordera

16 juliol 2024

Redacció

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sense categoria

Josep-Lluís Serrano Pentinat, nomenat bisbe coadjutor d’Urgell

Bisbe coadjutor d'Urgell

El Papa ha nomenat aquest sacerdot de la diòcesi de Tortosa, conseller de la Secretaria d’Estat de la Santa Seu, com a futur successor de Joan-Enric Vives

12 juliol 2024

Ignasi Miranda

SOCIETAT

Els socorristes avisen de l’exposició solar: "Se’ns en va la pell"

En una entrevista a Ràdio Estel, Nacho Ibáñez, portaveu de Sos Socorristes, critica que les cadires de vigilància "són precàries".

12 juliol 2024

Redacció