En directe

Cocodril Club

RÀDIO ESTEL

SOCIETAT

Pau Ricomà, alcalde de Tarragona, sobre la reobertura de l'oci nocturn: "Tindrà poca incidència al territori perquè la majoria de locals nocturns no disposen de terrassa"

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha parlat aquest dimecres a El Matí a Ràdio Estel sobre la festa Major de Santa Tecla, de la "mínima incidència que tindrà la reobertura de l'oci nocturn a espais exteriors a Tarragona", i de la polèmica que hi ha amb els bars de la plaça de la Font.

22 setembre 2021

Redacció

Comparteix

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha parlat aquest dimecres a 'El Matí a Ràdio Estel' sobre la festa Major de Santa Tecla, de la "mínima incidència que tindrà la reobertura de l'oci nocturn a espais exteriors a Tarragona", i de la polèmica que hi ha amb els bars de la plaça de la Font. "Des de l'ajuntament, l'únic que hem imposat als bars de la plaça de la Font és l'espai limitat amb control d'accés".

Ricomà celebra la reobertura de l'oci nocturn en espais lliures, tot i que apunta que és una mesura que "tindrà poca incidència al territori perquè la majoria de locals nocturns no disposen de terrassa". L'alcalde ha exposat la necessitat de vacunar-se si es vol tornar a l'activitat econòmica i cultural. En aquesta línia, pel que fa al gruix de joves que encara els costa vacunar-se, l'alcalde defensa que "sempre que he tingut un micròfon he demanat que la gent es vacunés" i que "si no es vacunen, han d'entendre que poden tenir l'entrada restringida a determinats llocs per tal d'assegurar la salut general".

Pel que fa a la pica baralla que hi ha hagut entre l'Ajuntament de Tarragona i els bars de la plaça de la Font, Ricomà es mostra decebut amb l'actitud dels bars i creu que ha faltat "empatia" per part seva, tot i que "no vol posar més llenya al foc". Defensa que el consistori ha estat "molt flexible", i que l'única restricció que han imposat és "l'espai perimetral amb control d'accés". De totes maneres, apunta que és necessari entendre el context de la vila i la importància que tenen els seguicis per tota la població, "totes les entitats tenen ganes de tornar a oferir el seguici, però això s'ha de fer amb les restriccions que toquen". Totes aquelles persones que tinguin entrada, podran gaudir dels seguicis a la plaça de la Font i del servei de bar, durant i després, però mantenint les distàncies. L'alcalde de Tarragona defensa que "l'ajuntament ha fet tot el possible".

L'alcalde celebra que s'han gestionat 30.000 entrades per Santa Tecla i que de moment, el que s'ha vist durant aquests dies de Festa Major és que tothom que l'ha adquirit, hi ha assistit. A més, apunta que hi haurà castells per Santa Tecla seguint tots els protocols de la covid i que "no seran els mateixos, però seran castells".

Més actualitat

RELIGIÓ

El responsable del Sosteniment de l'Església anima tothom a "conèixer la feina de l'Església i marcar la X a la Declaració de la Renda

marcar la x a la declaració de la renda

Vicente Rebollo, també bisbe de Tarassona, recorda que els contribuents poden destinar un 0,7 % dels impostos a l'Església i un altre 0,7 a altres finalitats d'interès social

19 abril 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Carme Riera: "Em fa ràbia veure anuncis de la Generalitat en anglès"

Carme Riera: "Em fa ràbia veure anuncis de la Generalitat en anglès"

‘Una ombra blanca’ és la nova novel·la de Carme Riera, escriptora, membre de la Reial Acadèmia Espanyola i Premi Nacional de Cultura

19 abril 2024

ECONOMIA I FINANCES

El comitè d’empresa de l’antiga Nissan dona per fet que el miler d’exempleats seran contractats 

acord entre Chery i Ebro

En una entrevista a Ràdio Estel, Miguel Ruiz, membre del comitè i secretari general de SIGEN-USOC de Nissan a Barcelona ha valorat la reindustrialització de “titànica”

19 abril 2024

Redacció