En directe

El Rosari

RÀDIO ESTEL

"Peace to the world (2)", un nou post de l'Avui és festa', un espai de Mn. Jaume Aymar a Ràdio Estel

Opera Collage organiyzat pel la Delegació d’Apostolat Serglar del bisbat de Terrassa Déu vos guard, amics, avui és festa i avui és dilluns de Pentecosta, una festivitat…

9 juny 2014

Comparteix
Opera Collage organiyzat pel la Delegació d'Apostolat Serglar del bisbat de Terrassa

Opera Collage organiyzat pel la Delegació d’Apostolat Serglar del bisbat de Terrassa

Déu vos guard, amics, avui és festa i avui és dilluns de Pentecosta, una festivitat tradicional a Catalunya, que allarga un dia més la gran solemnitat de la Pasqua Granada.

Ahir al teatre Principal de Terrassa es va posar en escena l’òpera collage “Peace to the world” de Joan Martínez Colàs. L’obra està inspirada en l’encíclica Pacem in terris de sant Joan XXIII que, juntament amb sant Joan Pau II, són els principals protagonistes d’aquesta òpera.

Si vols seguir llegint el nou post de l'Avui és festaclica aquí

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció