En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Pep Sala celebra 40 anys de música agraint: “Carles Sabaté és l’home més important de la meva vida artística”

Torna Pep Sala, i ho fa amb el CD Ops! Mireu què he fet, el nou doble CD que Sala ha editat aquest 2016 per…

15 abril 2016

Redacció

Comparteix
Torna Pep Sala, i ho fa amb el CD Ops! Mireu què he fet, el nou doble CD que Sala ha editat aquest 2016 per celebrar 40 anys de dedicació professional a la música. El seu primer senzill d’aquest doble àlbum, “Només ho faig per tu”, és una bona carta de presentació del disc, ja que fa evidents els nous registres que han obtingut les 31 cançons, incloses en aquest treball. Entre les cançons d’Ops! Mireu què he fet, també n’hi ha una de cantada amb Carles Sabater, “No volíem fer-nos grans”. Una cançó que Sala ha rescatat d’unes gravacions d’una gira de Sau per teatres. En declaracions a Ràdio Estel, Pep Sala ha destacat la solidesa dels vincles entre tots dos: “Carles Sabaté és l’home més important de la meva vida artística”. En aquest sentit, el cantant ha explicat que "hi ha cançons molt especials en aquest CD, però en aquest àlbum, no hi podia faltar Carles Sabaté”. 
Temes composats per Pep Sala al llarg dels seus 40 anys de professió, enregistrats i revisats de nou des de la perspectiva del temps, és el que podem trobar en aquesta proposta del cantant català. Sala s’ha fet acompanyar, en aquest nou treball, d’amics, músics i artistes que ha admirat al llarg de la seva vida. “Aquestes col·laboracions van lligades a trossos de la meva història personal”, ha dit. El disc compta amb col·laboracions com ara les de Lucrecia, Carlos Tarque, Catarres, Blaumut, Pegasus, Sergio Dalma, Sicus, Pino Palladino o Steve Hogarth. A més, s’ha produït un fet insòlit: que es retrobessin de nou els músics de Sau.
El disc Ops! Mireu què he fet estarà a la venda al quiosc a partir d'aquest dissabte, 16 d’abril, i serà presentat en un ÚNIC concert, al BARTS de Barcelona, l’endemà de la sortida del disc, aquest diumenge 17.

Més actualitat

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Isaki Lacuesta: "Jo no sé per què els vaig descobrir tan tard"

Segundo premio d'Isaki Lacuesta

El director de cinema estrena 'Segundo premio', una pel·lícula sobre el grup 'Los Planetas'

22 maig 2024

Redacció

MEDI AMBIENT

L’aigua s’encarirà a Catalunya per poder pagar la seva producció  

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigua del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ana García, presidenta de la Comissió d'Economia i Sostenibilitat i membre de l'Observatori Intercol·legial de l'Aigua, exigeix una nova política de la gestió de l’aigua i no fragmentar-la per sectors

22 maig 2024

Redacció