En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

Pere Casaldàliga: "Estic bé, ara veig a Déu en tots i en tot"

Aquest divendres, 16 de febrer, Pere Casaldàliga compleix 90 anys de vida donada als febles. A l’hora informativa de la Fórmula Estel, Glòria Casaldàliga, neboda…

16 febrer 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest divendres, 16 de febrer, Pere Casaldàliga compleix 90 anys de vida donada als febles. A l’hora informativa de la Fórmula Estel, Glòria Casaldàliga, neboda del bisbe i presidenta de l’Associació Araguaia amb el Bisbe Pere Casaldàliga, ha fet El Pensament del Dia: "90 anys d'una vida donada a les causes del Regne, a les causes dels més pobres". Glòria Casaldàliga ha parlat de com està el seu tiet: "El delicat estat de salut del bisbe li ha afectat sobretot en un dels seus grans dons, el de la comunicació. Ell no es queixa, una prova més que demostra la seva humanitat i espiritualitat". I ha afegit: “Quan se li pregunta com està, ell respón: ‘Estic bé, ara veig a Déu en tots i en tot’. Aquest divendres, a les 20h, a l’Església de Santa Maria del Pi de Barcelona, es farà un homenatge al bisbe emèrit de Sao Félix do Araguaia. El Mirador de l'Actualitat parlarà d'aquest tema, a les 18h.
“Aquesta Berlinale és més reivindicativa: amb menys humor i més compromís”
La 68 edició de la Berlinale ja ha arribat. El director nord-americà Wes Anderson enlluerna Berlín amb el seu conte caní, Isla de perros. A la Fórmula Estel, el periodista i crític de cinema, Carles Martínez, ha destacat el més nou d’aquest certamen cinematogràfic: “El director del festival, Dieter Kosslick, han suprimit prop de 5 títols on havien intervingut persones acusades d’assetjament sexual”. El Festival Internacional de Cinema de Berlín se celebra en plena efervescència de la campanya #MeToo: “Anticipen d’altres on es veu d’una hora lluny que també serán reivindicatives, com els BAFTA i els Oscar”.

- Escolta la 1a hora de la Fórmula Estel -

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció