En directe

La Missa de cada dia

RÀDIO ESTEL

Pere Casaldàliga: "Estic bé, ara veig a Déu en tots i en tot"

Aquest divendres, 16 de febrer, Pere Casaldàliga compleix 90 anys de vida donada als febles. A l’hora informativa de la Fórmula Estel, Glòria Casaldàliga, neboda…

16 febrer 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest divendres, 16 de febrer, Pere Casaldàliga compleix 90 anys de vida donada als febles. A l’hora informativa de la Fórmula Estel, Glòria Casaldàliga, neboda del bisbe i presidenta de l’Associació Araguaia amb el Bisbe Pere Casaldàliga, ha fet El Pensament del Dia: "90 anys d'una vida donada a les causes del Regne, a les causes dels més pobres". Glòria Casaldàliga ha parlat de com està el seu tiet: "El delicat estat de salut del bisbe li ha afectat sobretot en un dels seus grans dons, el de la comunicació. Ell no es queixa, una prova més que demostra la seva humanitat i espiritualitat". I ha afegit: “Quan se li pregunta com està, ell respón: ‘Estic bé, ara veig a Déu en tots i en tot’. Aquest divendres, a les 20h, a l’Església de Santa Maria del Pi de Barcelona, es farà un homenatge al bisbe emèrit de Sao Félix do Araguaia. El Mirador de l'Actualitat parlarà d'aquest tema, a les 18h.
“Aquesta Berlinale és més reivindicativa: amb menys humor i més compromís”
La 68 edició de la Berlinale ja ha arribat. El director nord-americà Wes Anderson enlluerna Berlín amb el seu conte caní, Isla de perros. A la Fórmula Estel, el periodista i crític de cinema, Carles Martínez, ha destacat el més nou d’aquest certamen cinematogràfic: “El director del festival, Dieter Kosslick, han suprimit prop de 5 títols on havien intervingut persones acusades d’assetjament sexual”. El Festival Internacional de Cinema de Berlín se celebra en plena efervescència de la campanya #MeToo: “Anticipen d’altres on es veu d’una hora lluny que també serán reivindicatives, com els BAFTA i els Oscar”.

- Escolta la 1a hora de la Fórmula Estel -

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024