En directe

Trotamundos

ACTUALITAT

POLÍTICA

Pere Navarro, delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona: "Barcelona, com a ciutat ambiciosa, ha de fabricar, retenir i atraure talent"

El delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro, ha destacat, en una entrevista al Matí a Ràdio Estel, que Barcelona sempre ha estat una ciutat ambiciosa.

28 setembre 2021

Redacció

Comparteix
Pere Navarro i Blanca Sorigué a la II edició del BNEW

El delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro, ha destacat, en una entrevista al Matí a Ràdio Estel, que Barcelona sempre ha estat una ciutat ambiciosa. L'exprimer secretari del PSC ha remarcat que a la capital catalana s'ha de fabricar, retenir i atraure talent. "Convé donar oportunitats a les persones, perquè hi ha gent jove que necessita treballar, però no troba feina, i empreses que busquen gent amb talent i no n'hi ha", ha explicat Navarro.

La segona edició de la Barcelona New Economic Week tornarà aquest any amb un ampli programa de ciutat, un esdeveniment B2B de caràcter 100% professional amb format híbrid. Se celebrarà del 5 al 8 d'octubre i una de les novetats que es proposa és acostar al món la gran oferta gastronòmica de Barcelona i diferents tipus d'activitats relacionades amb el disseny i la música.

Navarro ha explicat que, a banda de ser un dels fenòmens més globals que es fa a la capital catalana, la voluntat del Barcelona New Economic Week és seguir posicionant la ciutat de Barcelona en el mapa de la nova economia.

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció