En directe

Trotamundos

ACTUALITAT

POLÍTICA

Pere Navarro, delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona: "Barcelona, com a ciutat ambiciosa, ha de fabricar, retenir i atraure talent"

El delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro, ha destacat, en una entrevista al Matí a Ràdio Estel, que Barcelona sempre ha estat una ciutat ambiciosa.

28 setembre 2021

Redacció

Comparteix
Pere Navarro i Blanca Sorigué a la II edició del BNEW

El delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro, ha destacat, en una entrevista al Matí a Ràdio Estel, que Barcelona sempre ha estat una ciutat ambiciosa. L'exprimer secretari del PSC ha remarcat que a la capital catalana s'ha de fabricar, retenir i atraure talent. "Convé donar oportunitats a les persones, perquè hi ha gent jove que necessita treballar, però no troba feina, i empreses que busquen gent amb talent i no n'hi ha", ha explicat Navarro.

La segona edició de la Barcelona New Economic Week tornarà aquest any amb un ampli programa de ciutat, un esdeveniment B2B de caràcter 100% professional amb format híbrid. Se celebrarà del 5 al 8 d'octubre i una de les novetats que es proposa és acostar al món la gran oferta gastronòmica de Barcelona i diferents tipus d'activitats relacionades amb el disseny i la música.

Navarro ha explicat que, a banda de ser un dels fenòmens més globals que es fa a la capital catalana, la voluntat del Barcelona New Economic Week és seguir posicionant la ciutat de Barcelona en el mapa de la nova economia.

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció