En directe

El Rosari

ACTUALITAT

POLÍTICA

Pere Navarro, delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona: "Barcelona, com a ciutat ambiciosa, ha de fabricar, retenir i atraure talent"

El delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro, ha destacat, en una entrevista al Matí a Ràdio Estel, que Barcelona sempre ha estat una ciutat ambiciosa.

28 setembre 2021

Redacció

Comparteix
Pere Navarro i Blanca Sorigué a la II edició del BNEW

El delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro, ha destacat, en una entrevista al Matí a Ràdio Estel, que Barcelona sempre ha estat una ciutat ambiciosa. L'exprimer secretari del PSC ha remarcat que a la capital catalana s'ha de fabricar, retenir i atraure talent. "Convé donar oportunitats a les persones, perquè hi ha gent jove que necessita treballar, però no troba feina, i empreses que busquen gent amb talent i no n'hi ha", ha explicat Navarro.

La segona edició de la Barcelona New Economic Week tornarà aquest any amb un ampli programa de ciutat, un esdeveniment B2B de caràcter 100% professional amb format híbrid. Se celebrarà del 5 al 8 d'octubre i una de les novetats que es proposa és acostar al món la gran oferta gastronòmica de Barcelona i diferents tipus d'activitats relacionades amb el disseny i la música.

Navarro ha explicat que, a banda de ser un dels fenòmens més globals que es fa a la capital catalana, la voluntat del Barcelona New Economic Week és seguir posicionant la ciutat de Barcelona en el mapa de la nova economia.

Més actualitat

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció