En directe

Fórmula Estel

Sense categoria

"Fem polítiques públiques feministes sense pensar que encara hi ha gent a la caverna" 

La psicòloga Gemma Altell assegura que “l’antifeminisme dels joves no surt del no-res. Ha estat pensat i orquestrat per uns lobbies amb molta habilitat per convèncer-los”

18 maig 2023

Redacció

Comparteix

Gemma Altell alerta que s'estan fent "polítiques públiques feministes sense pensar que encara hi ha gent a la caverna". Altell, psicòloga i fundadora de la consultora social i de gènere G360, assegura que "l'antifeminisme dels joves no surt del no-res. Ha estat pensat i orquestrat per uns lobbies amb molta habilitat per convèncer-los".

Imatge que reflecteix l'antifeminisme

En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', la psicòloga critica a les institucions per "no trobar el canal per 'vendre' -en el bon sentit de la paraula- unes determinades idees als joves, i que aquestes arribin bé". En canvi, diu, des del sector més conservador ho han sabut trobar.

"Les institucions no troben el canal per 'vendre' unes determinades idees als joves"

Segons Altell, el discurs progressista actual dels pares pot generar l'efecte contrari als adolescents perquè, "per definició, busquen l'espai per ser diferents de la generació anterior". Creu, a més, que "el que més preocupa no és que hi hagi una part de la societat que encara estigui promovent valors conservadors i antifeministes, sinó que hi ha persones que tornen a fer-ho".

"El més preocupant no és que hi hagi una part de la societat que encara estigui promovent valors conservadors i antifeministes, sinó que hi ha persones que tornen a fer-ho"

Sobre les polèmiques declaracions del president de Castella-la Manxa, Emiliano García-Page, parlant de la vida sexual dels seus fills durant un míting de campanya, dient que el seu fill triomfa entre les dones i que, en canvi, la seva filla ha preferit estudiar i que amb ella no té tanta confiança per parlar d'aquests temes; la psicòloga ha assegurat que "tens un problema si no pots parlar d'això amb la teva filla" i que demostra "que les dones estem al servei dels homes envers la sexualitat".

Entrevista a Gemma Altell, psicòloga social

0:00 / 0:00

Més actualitat

Santi Rodríguez: “El PSC, a part de tenir la presidència del Parlament, hauria de tenir alguna cosa més” 

El secretari general del Partit Popular de Catalunya diu que totes aquelles persones de Ciutadans que deixin el partit i vulguin sumar-se al projecte del PP “tenen la porta oberta”

2 juny 2023

Redacció

Carlos Carrizosa: "Ciutadans torna a ser Catalunya i Catalunya ha de tornar a ser el centre del partit"

Carlos Carrizosa

Segons el líder del partit al Parlament, Ciutadans estudia si mantenir l’executiva nacional i la seu del partit a Madrid

1 juny 2023

Redacció

Joan Carles Gallego: "L’esquerra no ha de dispersar el vot a les eleccions generals" 

El diputat d’En Comú Podem diu que s’integraran dins de la coalició Sumar, però que a la marca electoral definitiva hi apareixerà la identitat dels comuns a Catalunya

31 maig 2023

Redacció