En directe

Fórmula Estel

Sense categoria

"Fem polítiques públiques feministes sense pensar que encara hi ha gent a la caverna" 

La psicòloga Gemma Altell assegura que “l’antifeminisme dels joves no surt del no-res. Ha estat pensat i orquestrat per uns lobbies amb molta habilitat per convèncer-los”

18 maig 2023

Redacció

Comparteix

Gemma Altell alerta que s'estan fent "polítiques públiques feministes sense pensar que encara hi ha gent a la caverna". Altell, psicòloga i fundadora de la consultora social i de gènere G360, assegura que "l'antifeminisme dels joves no surt del no-res. Ha estat pensat i orquestrat per uns lobbies amb molta habilitat per convèncer-los".

Imatge que reflecteix l'antifeminisme

En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', la psicòloga critica a les institucions per "no trobar el canal per 'vendre' -en el bon sentit de la paraula- unes determinades idees als joves, i que aquestes arribin bé". En canvi, diu, des del sector més conservador ho han sabut trobar.

"Les institucions no troben el canal per 'vendre' unes determinades idees als joves"

Segons Altell, el discurs progressista actual dels pares pot generar l'efecte contrari als adolescents perquè, "per definició, busquen l'espai per ser diferents de la generació anterior". Creu, a més, que "el que més preocupa no és que hi hagi una part de la societat que encara estigui promovent valors conservadors i antifeministes, sinó que hi ha persones que tornen a fer-ho".

"El més preocupant no és que hi hagi una part de la societat que encara estigui promovent valors conservadors i antifeministes, sinó que hi ha persones que tornen a fer-ho"

Sobre les polèmiques declaracions del president de Castella-la Manxa, Emiliano García-Page, parlant de la vida sexual dels seus fills durant un míting de campanya, dient que el seu fill triomfa entre les dones i que, en canvi, la seva filla ha preferit estudiar i que amb ella no té tanta confiança per parlar d'aquests temes; la psicòloga ha assegurat que "tens un problema si no pots parlar d'això amb la teva filla" i que demostra "que les dones estem al servei dels homes envers la sexualitat".

Entrevista a Gemma Altell, psicòloga social

0:00 / 0:00

Més actualitat

AUDIOS

Sense categoria

"Moltes vides es van quedar a la comissaria de Via Laietana"

"Moltes vides es van quedar a la comissaria de Via Laietana"

El president de l'Associació Catalana d'expresos polítics del Franquisme, Carles Vallejo, celebra que la comissaria de Via Laietana es converteixi en un lloc de memòria

17 abril 2024

Infraestructures

POLÍTICA

Alícia Romero respon a Lluís Mijoler: "L'ampliació de l'aeroport del Prat no ha de venir condicionada pel que pensi un únic municipi"

La portaveu del PSC al Parlament, Alícia Romero, intervé al debat de pressupostos amb Jéssica Albiach al fons | ACN

En una entrevista a Ràdio Estel, la número 2 del PSC a les eleccions catalanes del 12 de maig no veu la proposta d'ERC "una solució" per ampliar l'aeroport del Prat

17 abril 2024

Redacció

Infraestructures

POLÍTICA

Lluís Mijoler: "El govern espanyol fa propostes per a l'aeroport, però encara no he vist Óscar Puente trepitjar el Prat"

Lluís Mijoler, número 2 de Comuns-Sumar el 12M, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

El número 2 dels Comuns-Sumar a les eleccions catalanes del 12 de maig manté que el PSC és un soci prioritari, però aposta per un tripartit a la Generalitat

16 abril 2024

Redacció