En directe

X Trobada mundial de les famílies

RÀDIO ESTEL

"Potser és una mica contradictori, el PP ha fomentat aquesta tensió"

Aquest dimecres a la primera hora informativa de Fórmula Estel hem entrevistat Montserrat Badia, alcaldessa del PSC de Castellbell i el Vilar, on s'ha de demanar autorització…

23 maig 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest dimecres a la primera hora informativa de Fórmula Estel hem entrevistat Montserrat Badia, alcaldessa del PSC de Castellbell i el Vilar, on s'ha de demanar autorització previa a l'Ajuntament per mostrar simbologia en espais públics: "Aquesta obligació ja existia l'any 2011. Quan va començar fa 7 mesos aquesta necessitat de reivindicar públicament la situació política i es va començar a posar llaços grocs, vam pensar que cadascú necessitava expressar aquell sentiment. Des de llavors la dinàmica ha anat conduint-se cap una escalada que posava en risc la convivència”, ha explicat Badia a RàdioEstel.
Sobra la notícia Millo demana per carta als alcaldes que mantinguin la "neutralitat" a l'espai públic, l’alcadessa de Castellbell i el Vilar ha assegurat que no han rebut cap carta encara: “Ells [el PP] també hauríen de fer la reflexió que ens han conduit a una situació de tensió, i potser és una mica contradictori, han fomentat aquesta tensió. Potser que s'ho haurien d'haver pensat l'any 2006 quan van començar a recollir signatures contra l’Estatut de Catalunya”.
Detenció Zaplana
A les 8:25 també hem parlat amb l’economista Iván González sobre la detenció d’Eduardo Zaplana, ex-dirigent del Partit Popular per blanqueig de capitals. “Desgraciàdament, massa acostumats estem a aquests tipus de notícies”, ha apuntat González. “Potser que la corrupció està implantada a l’ADN de la nostra política. Jo espero que no sigui així”
Falten 9 dies per La Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana
L’acte es farà el proper 1 de juny, i el presidirà l’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella. Per això, la Relacions Públiques del Club Més Amics, Mercè Papiol, ha donat detalls de La Nit.
Escolta l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció