En directe

Sense distància

RÀDIO ESTEL

"Potser és una mica contradictori, el PP ha fomentat aquesta tensió"

Aquest dimecres a la primera hora informativa de Fórmula Estel hem entrevistat Montserrat Badia, alcaldessa del PSC de Castellbell i el Vilar, on s'ha de demanar autorització…

23 maig 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest dimecres a la primera hora informativa de Fórmula Estel hem entrevistat Montserrat Badia, alcaldessa del PSC de Castellbell i el Vilar, on s'ha de demanar autorització previa a l'Ajuntament per mostrar simbologia en espais públics: "Aquesta obligació ja existia l'any 2011. Quan va començar fa 7 mesos aquesta necessitat de reivindicar públicament la situació política i es va començar a posar llaços grocs, vam pensar que cadascú necessitava expressar aquell sentiment. Des de llavors la dinàmica ha anat conduint-se cap una escalada que posava en risc la convivència”, ha explicat Badia a RàdioEstel.
Sobra la notícia Millo demana per carta als alcaldes que mantinguin la "neutralitat" a l'espai públic, l’alcadessa de Castellbell i el Vilar ha assegurat que no han rebut cap carta encara: “Ells [el PP] també hauríen de fer la reflexió que ens han conduit a una situació de tensió, i potser és una mica contradictori, han fomentat aquesta tensió. Potser que s'ho haurien d'haver pensat l'any 2006 quan van començar a recollir signatures contra l’Estatut de Catalunya”.
Detenció Zaplana
A les 8:25 també hem parlat amb l’economista Iván González sobre la detenció d’Eduardo Zaplana, ex-dirigent del Partit Popular per blanqueig de capitals. “Desgraciàdament, massa acostumats estem a aquests tipus de notícies”, ha apuntat González. “Potser que la corrupció està implantada a l’ADN de la nostra política. Jo espero que no sigui així”
Falten 9 dies per La Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana
L’acte es farà el proper 1 de juny, i el presidirà l’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella. Per això, la Relacions Públiques del Club Més Amics, Mercè Papiol, ha donat detalls de La Nit.
Escolta l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció