En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Precarietat laboral, solteria i generació millenial

La lleidetana, de la Fuliola, Montserrat Bros, acaba d’escriure el llibre Mujer sin blanca soltera busca. Una novel·la que recull les peripècies de la seva protagonista, Isa Pi,…

31 març 2017

Mercè Raga

Comparteix
La lleidetana, de la Fuliola, Montserrat Bros, acaba d’escriure el llibre Mujer sin blanca soltera busca. Una novel·la que recull les peripècies de la seva protagonista, Isa Pi, una jove de 30 anys, amb doble llicenciatura en Periodisme i  Filosofia i  una estància a Oxford, que intenta sobreviure en el món laboral i sentimental. 

En declaracions a Ràdio Estel, l’escriptora catalana assegura: “No és fàcil ser de la generació més preparada”. Fa tres anys que Montserrat Bros va començar a escriure el blog Mujer sin blanca soltera busca. Sota el pseudònim d'Isa Pi, la periodista dissecciona amb humor i ironia la precarietat laboral, la solteria i la generació millenial al bloc homònim «Mujer sin blanca soltera busca». El bloc compta amb 10.000 visites setmanals. 
Montserrat Bros reflecteix ara en aquesta novel·la, publicada per L'Esfera dels Llibres i amb il·lustracions de la seva cosina Marta Bros, la situació de molts joves de trenta anys, que van acabar la carrera amb ganes de menjar-se el món, però "aquestes il·lusions es van veure truncades per l’escletxa de la crisi”. “Tothom busca el seu lloc a la vida. Un lloc on hem de ser feliços”, ha dit Bros que va començar a esciure el seu bloc després de trobar-se en un punt d’inflexió en la seva vida. La periodista de la Fuliola va començar a esciure el seu bloc per denunciar la precarietat laboral.
Montserrat Bros Pont (la Fuliola, Lleida, 1984) és llicenciada en Periodisme per la Universitat de Navarra i postgrau en Comunicació i Periodisme de Moda per Idec Pompeu Fabra. Va treballar com a redactora de cultura i moda d'Europa Press i va presentar un programa cultural que es va emetre a les televisions locals catalanes a través de Comunicàlia. Ha col·laborat en mitjans com Onda Cero i Jo Dona i com a crítica de cinema a Ràdio Estel.
Aquest dilluns 3 d’abril, a les 19.00, al Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya, 10) Montserrat Bros presentarà el llibre amb la presència de Salvador Aragonés, ex director d’Europa Press Catalunya i professor emèrit de la Universitat Internacional de Catalunya. 
Si vols escoltar l’entrevista sencera pot fer-ho aquí 

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció