En directe

El Matí a Ràdio Estel

ACTIVITATS

Pregària de la comunitat de Taizé a Santa Maria del Mar

Lacomunitat de Taizé, que aquesta setmana celebra la trobada europea de jovesa Madrid, ha anunciat que el proper dijous 3 de gener s’aturarà a Barcelona…

31 desembre 2018

Redacció

Comparteix

Lacomunitat de Taizé, que aquesta setmana celebra la trobada europea de jovesa Madrid, ha anunciat que el proper dijous 3 de gener s’aturarà a Barcelona perfer una pregària conjunta a la basílica de Santa Maria del Mar a les 20h.

Aixího va fer saber el germà Pere, responsable de la celebració de la jornada deTaizé a Madrid, durant la presentació del llibre “La belleza sencilla de Taizé”del 10 de desembre: “De camí de tornada a França, ens aturarem a Santa Mariadel Mar, on farem una pregària tots plegats. Serà el 3 de gener a les 8 delvespre. Us hi esperem.”

Amés de Barcelona, una ciutat amb la qual Taizé sempre ha tingut una relaciómolt intensa, de camí a França la comunitat  també s’aturarà Àvila per seguiramb el seu pelegrinatge de confiança, que va començar a Madrid el divendres 28de desembre. Com han explicat els germans en un comunicat, la pregària de SantaMaria del Mar estarà oberta a tothom, i és per això que conviden “tota l’esglésiade Barcelona a unir-s’hi”.

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció