En directe

Fórmula Estel

ACTIVITATS

Pregària de la comunitat de Taizé a Santa Maria del Mar

Lacomunitat de Taizé, que aquesta setmana celebra la trobada europea de jovesa Madrid, ha anunciat que el proper dijous 3 de gener s’aturarà a Barcelona…

31 desembre 2018

Redacció

Comparteix

Lacomunitat de Taizé, que aquesta setmana celebra la trobada europea de jovesa Madrid, ha anunciat que el proper dijous 3 de gener s’aturarà a Barcelona perfer una pregària conjunta a la basílica de Santa Maria del Mar a les 20h.

Aixího va fer saber el germà Pere, responsable de la celebració de la jornada deTaizé a Madrid, durant la presentació del llibre “La belleza sencilla de Taizé”del 10 de desembre: “De camí de tornada a França, ens aturarem a Santa Mariadel Mar, on farem una pregària tots plegats. Serà el 3 de gener a les 8 delvespre. Us hi esperem.”

Amés de Barcelona, una ciutat amb la qual Taizé sempre ha tingut una relaciómolt intensa, de camí a França la comunitat  també s’aturarà Àvila per seguiramb el seu pelegrinatge de confiança, que va començar a Madrid el divendres 28de desembre. Com han explicat els germans en un comunicat, la pregària de SantaMaria del Mar estarà oberta a tothom, i és per això que conviden “tota l’esglésiade Barcelona a unir-s’hi”.

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció