En directe

Fórmula Estel

ACCIÓ SOCIAL

Premi de Periodisme Solidari “Memorial Joan Gomis 2018”

El Premi de Periodisme Solidari “Memorial Joan Gomis2018” és un guardó creat fa 8 anys per Mans Unides Barcelona, amb l’objectiu depremiar les millors obres…

19 juliol 2018

Redacció

Comparteix

El Premi de Periodisme Solidari “Memorial Joan Gomis2018” és un guardó creat fa 8 anys per Mans Unides Barcelona, amb l’objectiu depremiar les millors obres periodístiques de caire solidari. D’aquesta manera,es premien les peces dedicades  a les personeso institucions que lluiten contra la desigualtat, l’exclusió social, o quedestaquen pel seu compromís a favor de la solidaritat. Un any més, s’ha obertla convocatòria de participació, perquè tots els que ho vulguin puguinparticipar en un premi que busca lluitar per la pau, els drets humans, i l’entesaentre cultures i religions.

Basesdel concurs

Al Premi de Periodisme Solidari s’hi poden presentarobres periodístiques escrites o audiovisuals de qualsevol gènere (article, entrevista,reportatge), inèdites o publicades. També hi ha una categoria on es premientrajectòries periodístiques de persones, institucions o iniciatives que mostrincompromís amb la informació que promogui els valors del “Memorial Joan Gomis”.

El premi per a cadascuna de les modalitats està dotat amb1.500 euros, i les candidatures per a totes dues modalitats s’han d’enviar percorreu electrònic a l’adreça: memorialjoangomis@gmail.com. El termini d’admissiófinalitza el 30 del juliol de 2018, i el lliurament dels premis tindrà lloc enun acte públic el mes de novembre del 2018.

 

 

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024