En directe

Fórmula Estel

ACCIÓ SOCIAL

Premi de Periodisme Solidari “Memorial Joan Gomis 2018”

El Premi de Periodisme Solidari “Memorial Joan Gomis2018” és un guardó creat fa 8 anys per Mans Unides Barcelona, amb l’objectiu depremiar les millors obres…

19 juliol 2018

Redacció

Comparteix

El Premi de Periodisme Solidari “Memorial Joan Gomis2018” és un guardó creat fa 8 anys per Mans Unides Barcelona, amb l’objectiu depremiar les millors obres periodístiques de caire solidari. D’aquesta manera,es premien les peces dedicades  a les personeso institucions que lluiten contra la desigualtat, l’exclusió social, o quedestaquen pel seu compromís a favor de la solidaritat. Un any més, s’ha obertla convocatòria de participació, perquè tots els que ho vulguin puguinparticipar en un premi que busca lluitar per la pau, els drets humans, i l’entesaentre cultures i religions.

Basesdel concurs

Al Premi de Periodisme Solidari s’hi poden presentarobres periodístiques escrites o audiovisuals de qualsevol gènere (article, entrevista,reportatge), inèdites o publicades. També hi ha una categoria on es premientrajectòries periodístiques de persones, institucions o iniciatives que mostrincompromís amb la informació que promogui els valors del “Memorial Joan Gomis”.

El premi per a cadascuna de les modalitats està dotat amb1.500 euros, i les candidatures per a totes dues modalitats s’han d’enviar percorreu electrònic a l’adreça: memorialjoangomis@gmail.com. El termini d’admissiófinalitza el 30 del juliol de 2018, i el lliurament dels premis tindrà lloc enun acte públic el mes de novembre del 2018.

 

 

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció