En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Preparant La Diada i el referèndum

Aquest dilluns 11 de septembre, programa dedicat a la Diada Nacional de Catalunya, amb roda de contactes amb alcaldes. Tots s’han pronunciat sobre la cesió…

11 setembre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest dilluns 11 de septembre, programa dedicat a la Diada Nacional de Catalunya, amb roda de contactes amb alcaldes. Tots s’han pronunciat sobre la cesió de locals per a celebrar l’1 d’octubre:
- Raimon Monterde, Sort: "Està clar que es posaran les urnes, està clar que es votarà. I no hi ha més".
- Joan Callau Bartolí, Sant Adrià de Besòs: "Actuarem mantenint la legalitat vigent. Les lleis han estat anul·lades pel TC i per tant, no cedirem locals".
- Rosa Fonoll, Cubelles: “Hi haurà espais per votar, igual que als més de 700 municipis”.
- Albert Piñeira, Puigcerdà: "Es podrà votar com qualsevol altra convocatòria electoral".
De moment, 759 municipis (consultar informació actualitzada) dels 948 que té Catalunya cediran locals per a l'1 d'octubre.
El Secretari Nacional de l’Assamblea Nacional Catalana, Enric Blanes, en referència a la manifestació prevista per aquesta tarda, ha avançat: "Nosaltres som un moviment no violent. Sempre hem fet unes diades molt pacífiques, festives, familiars... I estem veient que el to de la mobilització és aquest". En aquest sentit també s'ha expressat Enric Benavent, professor de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull, a #LaTria, que ha destacat els valors de les manifestacions independentistes de l’11S: "Cívica, amb crides en positiu, alegre, amb esperança, oberta, intergeneracional i creativa".

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció