En directe

Tot sardana

Sense categoria

Programació especial de Setmana Santa a Ràdio Estel

Ràdio Estel ofereix una programació especial de Setmana Santa del diumenge 24 de març al dilluns 1 d'abril

22 març 2024

Redacció

Comparteix

Ràdio Estel adapta la seva programació aquests dies i oferirà, com és habitual, les transmissions religioses de Setmana Santa. El Diumenge de Rams, 24 de març, es podrà escoltar la Missa de Rams des de la Catedral de BarcelonaDijous Sant, 28 de març, Ràdio Estel oferirà la missa del sopar del Senyor.

El Divendres Sant, 29 de març, s'emetran els Matines i les Laudes des de l'Abadia de Montserrat, de 8h a 9 h. A les 15 h, el Sermó 7 Paraules i de 17 h a 18.45 h, l'acte litúrgic de la Passió del Senyor des de la Catedral de Barcelona.

Dissabte 30 de març, de 8 a 9 h, Ràdio Estel ofereix els Matines i les Laudes des de l'Abadia de Montserrat. A la tarda, a les 18 h, s'emetran les Vespres des de la Basílica de Santa Maria de Montserrat i a les 21 h i fins passada la mitjanit, la Vetlla Pasqual, igualment, des de Montserrat. Durant aquest dia, es podran gaudir dels millors moments dels programes Escola de Família, la Veu dels Animals i la Natura, Trotamundos i Cocodril Club.

Diumenge de Resurrecció, 31 de març, Ràdio Estel oferirà la Missa Pontifical de Pasqua des de la Catedral de Barcelona, presidida pel cardenal Joan Josep Omella, concretament des de les 10.30 h i fins a les 12 h.

Durant la Setmana Santa, torna a escoltar els millors moment dels magazins!

De Dilluns Sant a Dimecres Sant, els oients podran viure els millors moments del magazín matinal La Caravana, de 10 a 13 h. A més, de 15 a 17 h, s'emetrà el magazín de la tarda, Fabricació Pròpia, amb el mateix format especial. L'informatiu religiós d'aquesta casa, Sense Distància, s'oferirà el diumenge de 8 h a 9 h del matí, de dilluns a divendres de 6 h a 6.45 h del matí i de 18 h a 18.45 h de dilluns a dimecres, mentre que Dijous Sant serà de 18 a 18.30 h. El Diumenge de Resurrecció es podrà escoltar de 7.30 a 8.15 h i Dilluns de Pasqua de 6 h a 6.45 h i de 18 h a 18.45 h.

CONSULTA AQUÍ LA GRAELLA!

Més actualitat

RELIGIÓ

El responsable del Sosteniment de l'Església anima tothom a "conèixer la feina de l'Església i marcar la X a la Declaració de la Renda

marcar la x a la declaració de la renda

Vicente Rebollo, també bisbe de Tarassona, recorda que els contribuents poden destinar un 0,7 % dels impostos a l'Església i un altre 0,7 a altres finalitats d'interès social

19 abril 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Carme Riera: "Em fa ràbia veure anuncis de la Generalitat en anglès"

Carme Riera: "Em fa ràbia veure anuncis de la Generalitat en anglès"

‘Una ombra blanca’ és la nova novel·la de Carme Riera, escriptora, membre de la Reial Acadèmia Espanyola i Premi Nacional de Cultura

19 abril 2024

ECONOMIA I FINANCES

El comitè d’empresa de l’antiga Nissan dona per fet que el miler d’exempleats seran contractats 

acord entre Chery i Ebro

En una entrevista a Ràdio Estel, Miguel Ruiz, membre del comitè i secretari general de SIGEN-USOC de Nissan a Barcelona ha valorat la reindustrialització de “titànica”

19 abril 2024

Redacció