En directe

Trotamundos

ACCIÓ SOCIAL

Projecte d’agermanament entre les Escoles Diocesanes de Tarragona i les d’Hondures

Aquest dimecres, dia 18 de juliol, l’arquebisbe deTarragona, Mons. Jaume Pujol, ha presidit a la capella del palau arquebisbal lacelebració d’enviament de cinc membres de…

20 juliol 2018

Redacció

Comparteix

Aquest dimecres, dia 18 de juliol, l’arquebisbe deTarragona, Mons. Jaume Pujol, ha presidit a la capella del palau arquebisbal lacelebració d’enviament de cinc membres de les Escoles Diocesanes de Tarragonaque marxaran a la diòcesi de Trujillo (Hondures) el proper 26 de juliol.

L’equip, format per Francesc Ortiz, director de laFundació Sant Fructuós; Blanca Serres, coordinadoor del projecte AulaCompartida; Joan Cabré, professor del Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona;Carlos Ruiz, professor del Col·legi Sant Pau de Reus i Silvana Cisteré,professora del Col·legi Sant Rafael de La Selva del Camp, anirà fins a Honduresper fer un seguiment i valorar el projecte d’agermanament amb la comunitateducativa de la diòcesi de Trujillo. D’aquesta manera, aprofitant el període quea Catalunya és de vacances però a Hondures és lectiu, podran organitzarxerrades i cursos de formació i col·laboració per als diferents projecteseducatius que es duguin a terme.

Aulacompartida

Un d’aquests projectes educatius és l’anomenat Aula Compartida,que consisteix en la implementació d’una formació online per a docents, i en el qual participaran quaranta mestreshondurenys, amb l’objectiu d’actualitzar la seva formació en temàtiques com laneurociència aplicada a l’aula, les intel·ligències múltiples o el treballcooperatiu.

Cal recordar que la diòcesi de Trujillo manté un estretvincle amb l’Església de Tarragona, a través de la Delegació de Missions,gràcies a la presència del bisbe Mons. Lluís Solé Fa, missioner tarragoní, elqual sempre ha destacat la importància de l’educació per a un món més just,valent i solidari.

Més actualitat

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció