En directe

Tot sardana

FÓRMULA ESTEL

Punts on poder ser solidari a Barcelona

La guia ON menjar; dormir; rentar-se, l’anomenada guia Michelin dels pobres, és un llibret amb les adreces útils pels sense sostre i per als qui…

5 abril 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
La guia ON menjar; dormir; rentar-se, l’anomenada guia Michelin dels pobres, és un llibret amb les adreces útils pels sense sostre i per als qui els ajuden. La guia ha estat feta gràcies a l’experiència i el treball voluntari de les persones de la Comunitat de Sant’Egidio que treballen amb els sense sostre a Barcelona des de 1989 amb una xarxa de més d’un centenar de voluntaris. 
Raquel Sancho, de la Comunitat de Sant Egidi a Barcelona, ha explicat a RàdioEstel aquest dimecres el contingut d’aquesta guia: “Des d’on menjar, dormir, rentar-se, que són els tres serveis més fonamentals, als serveis socials, privats i de l’Ajuntament, totes les parròquies, les xarxes als barris on les persones poden trobar un ajut, les biblioteques, els serveis mèdics… una xarxa molt llarga i molt exhaustiva de punts on poder ser solidari a la ciutat”.
La guia es publica en diferents llengües. A Roma DOVE mangiare, dormire, lavarsi es publica des de 1990. La guia es pot trobar al carrer Hospital, 140, de Barcelona, i també es pot descarregar a la pàgina web de la comunitat de Sant’Egidio.
Escolta l’entrevista sencera (minut 33)

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció