En directe

Vespres

MOBILITAT

Barcelona obre a les empreses privades els seus punts de recàrrega de vehicles elèctrics

L'empresa BSM, Barcelona de Serveis Municipals, és qui ha adjudicat a 3 empreses la capacitat de poder fer servir la xarxa pública de recàrrega elèctrica de vehicles de la ciutat

10 febrer 2022

Redacció

Comparteix

L'empresa BSM, Barcelona de Serveis Municipals, és qui ha adjudicat a 3 empreses la capacitat de poder fer servir la xarxa pública de recàrrega elèctrica de vehicles de la ciutat. Fonts de l'empresa han indicat que és un model de col·laboració que volen augmentar en un futur. Actualment, Barcelona compta amb 600 punts tant en superfície com en aparcaments públics.

Des de fa un any l’Ajuntament cobra a tots els usuaris per l’ús d’uns punts que, fins a inicis dels 2021, eren gratuïts. A diferència d’altres consistoris com Madrid, Barcelona no permet a operadors privats instal·lar punts de recàrrega a l’espai públic. El que han fet aquests és posar-los en espais propis, amb preus més competitius.

Així doncs, el model pel qual ara s’aposta per integrar al privat és el de pagament per la utilització de la xarxa pública. I ho permetrà amb la previsió d’un ingrés estimat anual d’uns 54.000 euros de les empreses Efimob, Hastobe i Spirii. BSM, a més, permetrà a aquestes empreses introduir publicitat de restaurants o punts d'interès pròxims, així com comentaris i qualificacions dels clients respecte a les estacions de càrrega.

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024