En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Quan convius amb tothom cada dia estàs descobrint brots de vida"

El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, presenta aquest dimarts, 6 de març, Brots de Vida, tercer llibre de recull dels articles publicats a Catalunya Cristiana…

6 març 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, presenta aquest dimarts, 6 de març, Brots de Vida, tercer llibre de recull dels articles publicats a Catalunya Cristiana després de Molt per agrair i Us porto al cor, amb 87 reflexions i comentaris amb una mirada esperançada sobre la vida quotidiana. L’acte de presentació serà a les 19:30h al Claustre de la Basílica de la Sagrada Família, amb el periodista Xavier Solà i amb el director de Catalunya Cristiana i RàdioEstel, Jaume Aymar.
El qui va ser bisbe auxiliar de Barcelona, en una entrevista a la Fórmula Estel, ha explicat que el missatge global del llibre ja es recull en el títol, amb la paraula brot: "Quan comença a nèixer una planta que donarà fruit. A vegades no es troben a simple vista, però hi són. Quan voltes pels pobles, les ciutats, i entres a les cases, a les famílies, o vas a col·legis, grups de parròquies, veus que aquests brots hi són, i molt. I aixó és una gran esperança. És poder dir: ‘Tenim molts motius d’esperança'”.
Sebastià Taltavull ha explicat on està trobant aquests brots de vida: "Crec que m'està passant que, a mesura que estàs amb la gent, i convius amb tothom cada dia, estàs descobrint els brots de vida. Pot donar la impressió que a la nostra societat hi ha un ambient a vegades d’indiferència o de secularització, però potser a vegades és una impressió general i que domina, i hi ha gent interessada que això sigui així, però jo crec que els qui ho veiem des de la fe estem descobrint molta més realitat que la que apareix externament".
El bisbe de Mallorca va prendre possessió aquest novembre passat i ha valorat a RàdioEstel els primers mesos: “Un temps de molta feina, de molta dedicació, de molta atenció a tot, d’escoltar molt a tothom”. “Més que actes o accions” - ha seguit Sebastià Taltavull - és una actitud davant d’una feina que se t’ha encomanat, de disponibilitat i de servei”.

Pots escoltar 1'entrevista al bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull (minut 32)

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció