En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Quan convius amb tothom cada dia estàs descobrint brots de vida"

El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, presenta aquest dimarts, 6 de març, Brots de Vida, tercer llibre de recull dels articles publicats a Catalunya Cristiana…

6 març 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, presenta aquest dimarts, 6 de març, Brots de Vida, tercer llibre de recull dels articles publicats a Catalunya Cristiana després de Molt per agrair i Us porto al cor, amb 87 reflexions i comentaris amb una mirada esperançada sobre la vida quotidiana. L’acte de presentació serà a les 19:30h al Claustre de la Basílica de la Sagrada Família, amb el periodista Xavier Solà i amb el director de Catalunya Cristiana i RàdioEstel, Jaume Aymar.
El qui va ser bisbe auxiliar de Barcelona, en una entrevista a la Fórmula Estel, ha explicat que el missatge global del llibre ja es recull en el títol, amb la paraula brot: "Quan comença a nèixer una planta que donarà fruit. A vegades no es troben a simple vista, però hi són. Quan voltes pels pobles, les ciutats, i entres a les cases, a les famílies, o vas a col·legis, grups de parròquies, veus que aquests brots hi són, i molt. I aixó és una gran esperança. És poder dir: ‘Tenim molts motius d’esperança'”.
Sebastià Taltavull ha explicat on està trobant aquests brots de vida: "Crec que m'està passant que, a mesura que estàs amb la gent, i convius amb tothom cada dia, estàs descobrint els brots de vida. Pot donar la impressió que a la nostra societat hi ha un ambient a vegades d’indiferència o de secularització, però potser a vegades és una impressió general i que domina, i hi ha gent interessada que això sigui així, però jo crec que els qui ho veiem des de la fe estem descobrint molta més realitat que la que apareix externament".
El bisbe de Mallorca va prendre possessió aquest novembre passat i ha valorat a RàdioEstel els primers mesos: “Un temps de molta feina, de molta dedicació, de molta atenció a tot, d’escoltar molt a tothom”. “Més que actes o accions” - ha seguit Sebastià Taltavull - és una actitud davant d’una feina que se t’ha encomanat, de disponibilitat i de servei”.

Pots escoltar 1'entrevista al bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull (minut 32)

Més actualitat

SOCIETAT

Alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, sobre l'autobús bolcat a la C-32 amb desenes de ferits: “Temíem el pitjor!” 

En una entrevista a Ràdio Estel, Amor desconeix les causes de per què l’autobús ha bolcat a la C-32 entre Pineda de Mar i Tordera

16 juliol 2024

Redacció

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sense categoria

Josep-Lluís Serrano Pentinat, nomenat bisbe coadjutor d’Urgell

Bisbe coadjutor d'Urgell

El Papa ha nomenat aquest sacerdot de la diòcesi de Tortosa, conseller de la Secretaria d’Estat de la Santa Seu, com a futur successor de Joan-Enric Vives

12 juliol 2024

Ignasi Miranda

SOCIETAT

Els socorristes avisen de l’exposició solar: "Se’ns en va la pell"

En una entrevista a Ràdio Estel, Nacho Ibáñez, portaveu de Sos Socorristes, critica que les cadires de vigilància "són precàries".

12 juliol 2024

Redacció