En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Quan convius amb tothom cada dia estàs descobrint brots de vida"

El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, presenta aquest dimarts, 6 de març, Brots de Vida, tercer llibre de recull dels articles publicats a Catalunya Cristiana…

6 març 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, presenta aquest dimarts, 6 de març, Brots de Vida, tercer llibre de recull dels articles publicats a Catalunya Cristiana després de Molt per agrair i Us porto al cor, amb 87 reflexions i comentaris amb una mirada esperançada sobre la vida quotidiana. L’acte de presentació serà a les 19:30h al Claustre de la Basílica de la Sagrada Família, amb el periodista Xavier Solà i amb el director de Catalunya Cristiana i RàdioEstel, Jaume Aymar.
El qui va ser bisbe auxiliar de Barcelona, en una entrevista a la Fórmula Estel, ha explicat que el missatge global del llibre ja es recull en el títol, amb la paraula brot: "Quan comença a nèixer una planta que donarà fruit. A vegades no es troben a simple vista, però hi són. Quan voltes pels pobles, les ciutats, i entres a les cases, a les famílies, o vas a col·legis, grups de parròquies, veus que aquests brots hi són, i molt. I aixó és una gran esperança. És poder dir: ‘Tenim molts motius d’esperança'”.
Sebastià Taltavull ha explicat on està trobant aquests brots de vida: "Crec que m'està passant que, a mesura que estàs amb la gent, i convius amb tothom cada dia, estàs descobrint els brots de vida. Pot donar la impressió que a la nostra societat hi ha un ambient a vegades d’indiferència o de secularització, però potser a vegades és una impressió general i que domina, i hi ha gent interessada que això sigui així, però jo crec que els qui ho veiem des de la fe estem descobrint molta més realitat que la que apareix externament".
El bisbe de Mallorca va prendre possessió aquest novembre passat i ha valorat a RàdioEstel els primers mesos: “Un temps de molta feina, de molta dedicació, de molta atenció a tot, d’escoltar molt a tothom”. “Més que actes o accions” - ha seguit Sebastià Taltavull - és una actitud davant d’una feina que se t’ha encomanat, de disponibilitat i de servei”.

Pots escoltar 1'entrevista al bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull (minut 32)

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció