En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA

Quatre nous diaques per a l'Església

Els seminaristes Iñaki Marro, Josep Roca, Pere Alavedra i Alberto Moreno-Palancas van ser ordenadats ahir diumenge diaques a la Sagrada Família de Barcelona per l’arquebisbe…

20 març 2017

Joan Piñol / Borja de María

Comparteix
Els seminaristes Iñaki Marro, Josep Roca, Pere Alavedra i Alberto Moreno-Palancas van ser ordenadats ahir diumenge diaques a la Sagrada Família de Barcelona per l’arquebisbe Joan Josep Omella en una celebració amb més de 4000 persones, coincidint amb Sant Josep, dia del Seminari.
Els quatre nous diaques tenen entre 26 i 30 anys d'edat, han estudiat al Seminari conciliar de Barcelona i actualment estan desenvolupant la seva tasca pastoral a diferents parròquies de Barcelona, Premià de Mar i Badalona. L'arquebisbe Omella va animar als joves a perseverar en cinc elements: el servei als altres, l'amor universal en castedat, la pregària, l'obediència i l'ajuda als pobres.
Un dels nous diaques, Iñaki Marro, va prendre la paraula al final de la cerimònia per agrair a tothom la seva presència i pregària: "ja comencem a constatar que Déu recompensa amb el 100 per u aquells que ho deixen tot per la seva causa", va dir el nou diaca.

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció