En directe

Fórmula Estel

AUDIOS

Sense categoria

"Qui diu que fer autoficció és egocèntric sí que és egocèntric"

Pau Vinyals és el dramaturg de 'Papers de la Guerra', construïda a partir de les cartes de l'avi de Lluc Castells durant Guerra Civil

11 octubre 2023

Comparteix
"Qui diu que fer autoficció és egocèntric sí que és egocèntric"

Pau Vinyals és dramaturg, director i actor a 'Papers de la Guerra', que ara és al Teatre La Biblioteca, fins el 26 d’octubre . Una proposta ideada per Lluc Castells que s'ha pogut construir a partir de les cartes del seu avi, Pepe Castells i Pubill, durant Guerra Civil.

Sobre el fet que sigui una obra basada en la història personal de Castells, Pau Vinyals assegura que "el fet d'obrir aquestes cartes és un acte de generositat" perquè hi ha famílies que potser no en tenen, però a les quals els hi hagués encantat que el seu avi els hi hagués explicat la guerra. En canvi, "poden venir al Teatre La Biblioteca i pensar que potser [Pepe Castells] és el seu avi".

"El fet d'obrir aquestes cartes és un acte de generositat perquè hi ha famílies a les quals els hi hagués encantat que el seu avi els hi hagués explicat la guerra"

Un aspecte que, per contra, el porta a determinar que aquells que diuen que fer autoficció o teatre sobre coses personals és egocèntric sí que són egocèntrics i que "tenen por d'obrir-se i dir el que senten".

"Qui diu que fer autoficció és egocèntric sí que és egocèntric"

0:00 / 0:00

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024