En directe

Camins

POLÍTICA

Quim Torra: "El Covid ha estat una catàstrofe humanitària”

Quim Torra acaba de publicar el seu nou llibre Les hores greus. Dietari de Canonges, de Símbol Editors. I aquest dimarts de Pasqua, l’expresident de la…

6 abril 2021

Redacció

Comparteix
Quim Torra acaba de publicar el seu nou llibre Les hores greus. Dietari de Canonges, de Símbol Editors. I aquest dimarts de Pasqua, l’expresident de la Generalitat ha explicat, en el programa A primera hora de Ràdio Estel, que va decidir “publicar el dietari ja que el Covid ha significat una catàstrofe humanitària i el replantejament del món d'ahir". En aquesta línia, ha afegit que "ja no podem fer ni viure com abans, sinó que hem de canviar com a societat”. Torra ha explicat que “el dietari són reflexions morals de la pandèmia”
El 131è president de la Generalitat ha comentat també que ha escrit aquestes reflexions "per compartir amb la ciutadania els moments tan durs que vam viure plegats, amb la voluntat de remoure la societat i plantejar-nos si ho vam fer bé”. Quim Torra també ha dit  que, “enmig de la pandèmia, aïllat de la família", va trucar "a un psicòleg per poder fer front a la situació”. D’altra banda, l’autor de Les hores greus també ha destacat que, durant el confinament, va tenir "converses amb les diferentes confessions religioses per veure com es podia fer front als buits que deixaven les pèrdues durant la pandemia”.

Podeu escoltar el programa A primera hora AQUÍ

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció