En directe

Fórmula Estel

Sense categoria

Ràdio Estel estrena nova temporada el dilluns 5 de setembre

Pol Marsà i Mercè Raga renoven amb la segona temporada d'El Matí a Ràdio Estel i Joan Trias arriba cada tarda amb 'La Caravana'

2 setembre 2022

Redacció

Comparteix

Ràdio Estel dona el tret de sortida a la nova temporada, la temporada 2022-2023, amb nous programes i nous col·laboradors que oferiran continguts d'actualitat i d'entreteniment des d'una perspectiva social i religiosa.

Diana Silva (Estel Migdia), Pol Marsà i Mercè Raga (El Matí a Ràdio Estel), Rafa Sanahuja (Camins), Joan Trias (La Caravana) i Ignasi Miranda (Sense Distància).

L'aposta per la informació de proximitat torna amb força amb 'El Matí a Ràdio Estel' i Pol Marsà a partir de les 8 del matí. Ho fa en un any on els preus de l'energia, la inflació i la crisi econòmica ens situen en un moment excepcional. Per aquest motiu, el programa donarà veu als experts que ens ajudaran a entendre què està passant i on es doblarà l'aposta per continuar posant el focus en les conseqüències socials d'una situació com l'actual. La tertúlia comptarà amb opinadors contrastats com Milagros Pérez Oliva, Lluís Foix, Joan López Alegre, Sara González o Jordi Barbeta.

Després d'una bona dosi informativa, arriba un any més 'El Matí a Ràdio Estel', el magazín de la mà de Mercè Raga a les 10.30 h i fins a les 14 h. Unes hores més disteses, però amb un ull posat a tot allò que estigui passant. El programa continuarà comptant amb seccions enriquidores de la mà de col·laboradors com el DJ Carlos Bayona, la novel·lista Elena Neira o Eva Vicens, directora de Vadevi, que estrenarà una secció de gastronomia.

Al migdia, a les 14 h, Ràdio Estel tornarà a tenir l'actualitat com a principal protagonista amb l'informatiu 'Estel Migdia'. Enguany, de la mà de la periodista Diana Silva, que donarà les claus per entendre la jornada i els seus principals protagonistes.

La tarda encara serà sinònim de magazín amb l'estrena de 'La Caravana', un nou programa de 15 a 18 h dirigit i presentat per Joan Trias que oferirà espais que ens aportaran pinzellades de cultura, educació i humor, però també de solidaritat i sostenibilitat. Comptarà amb col·laboradors com Ada Parellada, David Balaguer, o les nostres estimades 'Tietes'.

Entrada la tarda, a partir de les 18 h i fins a les 18.45 h, torna el programa d'actualitat religiosa 'Sense distància' amb Ignasi Miranda, un espai ampliat sobre l'actualitat socioreligiosa i diocesana de l'Església a Catalunya i al món. Just després i com és habitual, s'oferiran les Vespres des del Monestir de Montserrat i la missa des de la Catedral de Barcelona.

I al vespre, a les 20 h i fins a les 21 h, podreu escoltar un renovat 'Camins' amb Rafa Sanahuja, ara posant el focus en la cultura, l'esport, la filosofia, i per descomptat en una mirada més social del món que ens envolta.

Caps de setmana carregats de novetats

Els dissabtes i diumenges la programació continua amb programes de llarga trajectòria com el 'Tot sardana' o 'Trotamundos'. També ho fa amb nous espais com 'Escola en família', conduït per Olga Vallejo i 'Plusvàlua dones', que recupera el seu espai com a programa propi.

ESCOLTA EL DIRECTE

Més actualitat

El president de PIMEC: “No és moment d’eleccions, els pressupostos no es poden prorrogar"

Antoni Cañete, president de PIMEC

Antoni Cañete considera que els impostos són "injustos", però que no hi ha d'haver una guerra fiscal i que Catalunya necessita un govern fort

30 setembre 2022

Redacció

Jordi Sánchez: "S'han de deixar de banda els retrets i ser clars i honestos, perquè els partits independentistes, si van separats, no tenen la mateixa força"

Jordi Sánchez, expresident de l'ANC

L'exsecretari general de Junts per Catalunya assegura tenir "més preguntes que certeses" en la via canadenca proposada pel president Pere Aragonès

30 setembre 2022

Redacció

PSC i Comuns veuen en la proposta de moció de confiança de Junts un símptoma més de la "crisi" que viu el govern

Imatge del debat de política general

En una entrevista a Ràdio Estel, els portaveus Raúl Moreno (PSC) i David Cid (Comuns) s'obren a negociar els pressupostos amb el govern, però critiquen que encara no hi hagi hagut negociació

28 setembre 2022

Redacció