En directe

La Caravana

Sense categoria

Ràdio Estel estrena nova temporada el dilluns 5 de setembre

Pol Marsà i Mercè Raga renoven amb la segona temporada d'El Matí a Ràdio Estel i Joan Trias arriba cada tarda amb 'La Caravana'

2 setembre 2022

Redacció

Comparteix

Ràdio Estel dona el tret de sortida a la nova temporada, la temporada 2022-2023, amb nous programes i nous col·laboradors que oferiran continguts d'actualitat i d'entreteniment des d'una perspectiva social i religiosa.

Diana Silva (Estel Migdia), Pol Marsà i Mercè Raga (El Matí a Ràdio Estel), Rafa Sanahuja (Camins), Joan Trias (La Caravana) i Ignasi Miranda (Sense Distància).

L'aposta per la informació de proximitat torna amb força amb 'El Matí a Ràdio Estel' i Pol Marsà a partir de les 8 del matí. Ho fa en un any on els preus de l'energia, la inflació i la crisi econòmica ens situen en un moment excepcional. Per aquest motiu, el programa donarà veu als experts que ens ajudaran a entendre què està passant i on es doblarà l'aposta per continuar posant el focus en les conseqüències socials d'una situació com l'actual. La tertúlia comptarà amb opinadors contrastats com Milagros Pérez Oliva, Lluís Foix, Joan López Alegre, Sara González o Jordi Barbeta.

Després d'una bona dosi informativa, arriba un any més 'El Matí a Ràdio Estel', el magazín de la mà de Mercè Raga a les 10.30 h i fins a les 14 h. Unes hores més disteses, però amb un ull posat a tot allò que estigui passant. El programa continuarà comptant amb seccions enriquidores de la mà de col·laboradors com el DJ Carlos Bayona, la novel·lista Elena Neira o Eva Vicens, directora de Vadevi, que estrenarà una secció de gastronomia.

Al migdia, a les 14 h, Ràdio Estel tornarà a tenir l'actualitat com a principal protagonista amb l'informatiu 'Estel Migdia'. Enguany, de la mà de la periodista Diana Silva, que donarà les claus per entendre la jornada i els seus principals protagonistes.

La tarda encara serà sinònim de magazín amb l'estrena de 'La Caravana', un nou programa de 15 a 18 h dirigit i presentat per Joan Trias que oferirà espais que ens aportaran pinzellades de cultura, educació i humor, però també de solidaritat i sostenibilitat. Comptarà amb col·laboradors com Ada Parellada, David Balaguer, o les nostres estimades 'Tietes'.

Entrada la tarda, a partir de les 18 h i fins a les 18.45 h, torna el programa d'actualitat religiosa 'Sense distància' amb Ignasi Miranda, un espai ampliat sobre l'actualitat socioreligiosa i diocesana de l'Església a Catalunya i al món. Just després i com és habitual, s'oferiran les Vespres des del Monestir de Montserrat i la missa des de la Catedral de Barcelona.

I al vespre, a les 20 h i fins a les 21 h, podreu escoltar un renovat 'Camins' amb Rafa Sanahuja, ara posant el focus en la cultura, l'esport, la filosofia, i per descomptat en una mirada més social del món que ens envolta.

Caps de setmana carregats de novetats

Els dissabtes i diumenges la programació continua amb programes de llarga trajectòria com el 'Tot sardana' o 'Trotamundos'. També ho fa amb nous espais com 'Escola en família', conduït per Olga Vallejo i 'Plusvàlua dones', que recupera el seu espai com a programa propi.

ESCOLTA EL DIRECTE

Més actualitat

Els veïns de Badalona exigeixen la posada en marxa del Consell de Prevenció i Seguretat per lluitar contra les agressions sexuals

Imatge de l'enganxina de l'112 d'un cotxe de Mossos d'Esquadra

El psicòleg Jaume Funes assegura que ni el Codi Penal ni l'abandonament són la solució

7 juny 2023

Redacció

Les vacances escolars són un risc per als infants que no tenen hàbit de lectura a casa

Alumnes d'Artés amb el llibre 'La revolta dels burots'

Ho diu Marta López, directora del programa de lectura Lecxit, de la Fundació Bofill, qui assegura que "usar una pantalla i no ser lector no té una relació directa"

6 juny 2023

Redacció

"No crec que cap canvi de govern aturi o no posi en marxa la llei de l’oblit oncològic"

Mostra mèdica

L'Associació contra el Càncer a Barcelona remarca que moltes empreses no adeqüen la reincorporació progressiva a la feina de una persona que ha superat un càncer

5 juny 2023

Redacció