En directe

Tot sardana

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel comença aquest dilluns nova temporada, fidel al compromís d'acompanyar molta gent amb música i paraula

Ràdio Estel comença aquest dilluns, 5 de setembre, una nova temporada de programació, amb música, espais informatius, entrevistes, anàlisi de l’actualitat i moltes altres propostes.…

2 setembre 2016

@IgnasiMiranda

Comparteix
Ràdio Estel comença aquest dilluns, 5 de setembre, una nova temporada de programació, amb música, espais informatius, entrevistes, anàlisi de l’actualitat i moltes altres propostes. Entre les principals novetats, destaquen els espais diaris ‘És gran ser gran’ (de dilluns a divendres a les 16.00 hores) i ‘Club més amics’ (a les 16.30). Són programes que s’afegeixen a la música de la Fórmula Estel (de dilluns a divendres, de 8.00 a 16.00 hores), l’espai d’anàlisi ‘El mirador de l’actualitat’ (de 19.25 a 20.00 hores) i l’informatiu ‘Diari del Papa’ (a les 18.35 hores, com també a les 8.08 dins la primera hora de la Fórmula Estel).
La Fórmula Estel combinarà la bona música amb diversos espais, entrevistes i seccions temàtiques. ‘Naturalment Doctor Pros’ (dimarts a les 9.00), ‘El compromís ciutadà’ (de dilluns a divendres a partir de les 11.00 i els dissabtes a les 20.00) i ‘Món sense fronteres’, amb Àngel Miret, seran algunes de les propostes. Pel que fa a l’espai ‘El mirador de l’actualitat’, aquesta temporada plantejarem cada dia una pregunta perquè respongueu a través del nostre web o de les xarxes socials. Sempre tindrem present les opinions dels oients i, en la mesura de les nostres possibilitats, les anirem reflectint durant el mateix espai del vespre, una mica abans del final.
D’altra banda, la temporada inclourà el programa ‘Estem amb tu’, amb Toni Guerrero de dilluns a divendres de 17.00 a 18.30 hores, i els espais setmanals ‘La veu de Càritas’ (dilluns a les 20.00) i ‘La veu dels animals’ (divendres a la mateixa hora), entre d’altres. A més, continuarà l’espai diari ‘Bàsquet al dia’ (de dilluns a divendres a les 21.00 hores). En algunes franges, seguirem també amb la programació religiosa des de Montserrat, amb Laudes a les 7.30, la Salve i el Virolai a les 13.00 i les Vespres a les 18.45 hores. A tota l’oferta espiritual, Ràdio Estel continuarà igualment emetent el Rosari (cada dia a les 7.00) i les Completes des de Solius (23.30 h.), així com la Missa dominical des de Montserrat, els diumenges a les 11.00 hores, i des de la Catedral de Barcelona a les 19.00. El col·loqui de ‘La taula de l’Evangeli’ (diumenges abans de les celebracions eucarístiques), el comentari de l’evangeli de cada dia (7.25 i 18.30 hores) i els espais de les diverses diòcesis completen tota la programació eclesial i religiosa.
La cultura és un altre dels fonaments dins la programació de Ràdio Estel per  a la nova temporada, amb una proposta cada dia, l’Agenda d’activitats i els espais del cap de setmana ‘Tot Sardana’ (diumenges a les 9.00) i ‘Sons de la Terra’ (dissabtes a les 9.00), a banda d’espais especials i el programa sobre llibres ‘Accent’ (diumenges a les 12.30), entre d’altres. Des del nostre web, anireu trobant la graella de programació per als propers mesos, amb els possibles canvis i les principals novetats. La nova temporada, com sempre, està pensada perquè Ràdio Estel sigui, amb les millores que siguin necessàries, un instrument que acompanyi i faci un bon servei a moltes i diverses persones, des d’una visió humanista i cristiana de la vida, sempre més enllà de la sensibilitat, les idees o les creences de cadascú.

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció