En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel comença aquest dilluns nova temporada, fidel al compromís d'acompanyar molta gent amb música i paraula

Ràdio Estel comença aquest dilluns, 5 de setembre, una nova temporada de programació, amb música, espais informatius, entrevistes, anàlisi de l’actualitat i moltes altres propostes.…

2 setembre 2016

@IgnasiMiranda

Comparteix
Ràdio Estel comença aquest dilluns, 5 de setembre, una nova temporada de programació, amb música, espais informatius, entrevistes, anàlisi de l’actualitat i moltes altres propostes. Entre les principals novetats, destaquen els espais diaris ‘És gran ser gran’ (de dilluns a divendres a les 16.00 hores) i ‘Club més amics’ (a les 16.30). Són programes que s’afegeixen a la música de la Fórmula Estel (de dilluns a divendres, de 8.00 a 16.00 hores), l’espai d’anàlisi ‘El mirador de l’actualitat’ (de 19.25 a 20.00 hores) i l’informatiu ‘Diari del Papa’ (a les 18.35 hores, com també a les 8.08 dins la primera hora de la Fórmula Estel).
La Fórmula Estel combinarà la bona música amb diversos espais, entrevistes i seccions temàtiques. ‘Naturalment Doctor Pros’ (dimarts a les 9.00), ‘El compromís ciutadà’ (de dilluns a divendres a partir de les 11.00 i els dissabtes a les 20.00) i ‘Món sense fronteres’, amb Àngel Miret, seran algunes de les propostes. Pel que fa a l’espai ‘El mirador de l’actualitat’, aquesta temporada plantejarem cada dia una pregunta perquè respongueu a través del nostre web o de les xarxes socials. Sempre tindrem present les opinions dels oients i, en la mesura de les nostres possibilitats, les anirem reflectint durant el mateix espai del vespre, una mica abans del final.
D’altra banda, la temporada inclourà el programa ‘Estem amb tu’, amb Toni Guerrero de dilluns a divendres de 17.00 a 18.30 hores, i els espais setmanals ‘La veu de Càritas’ (dilluns a les 20.00) i ‘La veu dels animals’ (divendres a la mateixa hora), entre d’altres. A més, continuarà l’espai diari ‘Bàsquet al dia’ (de dilluns a divendres a les 21.00 hores). En algunes franges, seguirem també amb la programació religiosa des de Montserrat, amb Laudes a les 7.30, la Salve i el Virolai a les 13.00 i les Vespres a les 18.45 hores. A tota l’oferta espiritual, Ràdio Estel continuarà igualment emetent el Rosari (cada dia a les 7.00) i les Completes des de Solius (23.30 h.), així com la Missa dominical des de Montserrat, els diumenges a les 11.00 hores, i des de la Catedral de Barcelona a les 19.00. El col·loqui de ‘La taula de l’Evangeli’ (diumenges abans de les celebracions eucarístiques), el comentari de l’evangeli de cada dia (7.25 i 18.30 hores) i els espais de les diverses diòcesis completen tota la programació eclesial i religiosa.
La cultura és un altre dels fonaments dins la programació de Ràdio Estel per  a la nova temporada, amb una proposta cada dia, l’Agenda d’activitats i els espais del cap de setmana ‘Tot Sardana’ (diumenges a les 9.00) i ‘Sons de la Terra’ (dissabtes a les 9.00), a banda d’espais especials i el programa sobre llibres ‘Accent’ (diumenges a les 12.30), entre d’altres. Des del nostre web, anireu trobant la graella de programació per als propers mesos, amb els possibles canvis i les principals novetats. La nova temporada, com sempre, està pensada perquè Ràdio Estel sigui, amb les millores que siguin necessàries, un instrument que acompanyi i faci un bon servei a moltes i diverses persones, des d’una visió humanista i cristiana de la vida, sempre més enllà de la sensibilitat, les idees o les creences de cadascú.

Més actualitat

SOCIETAT

Un testimoni de l'incendi de València: "L'edifici ara és un esquelet"

L'incendi a un edifici del barri del Campanar a València | EFE Manuel Bruque

Manuel Algora és el propietari d'un laboratori situat a 50 metres del bloc calcinat, que ha deixat, almenys, 4 morts, una desena de ferits i 19 desapareguts

23 febrer 2024

Redacció

AUDIOS

Quan podria sortir en llibertat Dani Alves?

Dani Alves en la primera jornada del judici | EFE

L'advocat penalista Juan Carlos Zayas valora la sentència de quatre anys i sis mesos de presó per agressió sexual al jugador de futbol

22 febrer 2024

Redacció

Sense categoria

Jaume Orra, alcalde de Vilanova de Sau: "Culpar a les hidroelèctriques del buidatge dels pantans és pixar fora de test"

En una entrevista a Ràdio Estel, l'alcalde es desmarca de les acusacions de l'anterior batlle a les hidroelèctriques de buidar el pantà de Sau "per fer llum"

22 febrer 2024

Redacció