En directe

Camins

Sense categoria

Ràdio Estel consolida la seva nova aposta de programació

Ràdio Estel manté la seva audiència a Catalunya i assoleix 13.000 oients de mitjana cada setmana, segons xifres del darrer EGM. Són dades molt similars a les de les darreres onades.

5 juliol 2022

Comparteix

Ràdio Estel manté la seva audiència a Catalunya i assoleix 13.000 oients de mitjana cada setmana, segons xifres del darrer Estudi General de Mitjans (EGM). Són dades molt similars a les de les darreres onades.

L'estudi indica que 36.000 catalans ens han sintonitzat alguna vegada durant el mes. La nova programació, doncs, es consolida i ofereix un nou espai radiofònic de qualitat per tota Catalunya. I és que des del mes de setembre del 2021 l'emissora de l'Arquebisbat de Barcelona ofereix una oferta de programes d'informació general i social potenciant també el servei pastoral.

L'EGM també ens indica que la nostra audiència s'està rejovenint i, sobre tot, avancem cap a la paritat amb un 60% d'audiència femenina i un 40% de masculina.

Més actualitat

"La pastilla per deixar de fumar no és una vareta màgica, hi ha d'haver voluntat acompanyada d'un tractament psicològic"

Un jove fumant en un parc de monopatins

El doctor Esteve Fernández ha explicat a Ràdio Estel que el Todacitan impedeix tenir síndrome d’abstinència i evita que el fumador tingui sensacions agradables a l’hora de fumar

6 febrer 2023

Redacció

David Cid: "L'acord firmat per Esquerra i el PSC és la mort del projecte d'ampliació de l'aeroport d'Aena i de la ministra de Foment"

David Cid, portaveu d'En Comú Podem al Parlament, durant l'entrevista a Ràdio Estel

El portaveu d'En Comú Podem al Parlament carrega contra el PSC per pensar en clau electoral i frenar el pacte dels pressupostos

3 febrer 2023

Redacció

Marta Vilalta: "La majoria del 52% hi continua sent i Esquerra no abandona el projecte de república catalana"

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en una roda de premsa.

En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', la secretària general adjunta i portaveu d'ERC, ha deixat clar que l'acord amb el grup parlamentari socialista "és una qüestió puntual"

3 febrer 2023

Redacció