En directe

Fórmula Estel

Sense categoria

Ràdio Estel consolida la seva nova aposta de programació

Ràdio Estel manté la seva audiència a Catalunya i assoleix 13.000 oients de mitjana cada setmana, segons xifres del darrer EGM. Són dades molt similars a les de les darreres onades.

5 juliol 2022

Comparteix

Ràdio Estel manté la seva audiència a Catalunya i assoleix 13.000 oients de mitjana cada setmana, segons xifres del darrer Estudi General de Mitjans (EGM). Són dades molt similars a les de les darreres onades.

L'estudi indica que 36.000 catalans ens han sintonitzat alguna vegada durant el mes. La nova programació, doncs, es consolida i ofereix un nou espai radiofònic de qualitat per tota Catalunya. I és que des del mes de setembre del 2021 l'emissora de l'Arquebisbat de Barcelona ofereix una oferta de programes d'informació general i social potenciant també el servei pastoral.

L'EGM també ens indica que la nostra audiència s'està rejovenint i, sobre tot, avancem cap a la paritat amb un 60% d'audiència femenina i un 40% de masculina.

Més actualitat

Ràdio Estel comença la seva programació d'estiu

Ràdio Estel acaba la seva temporada i comença la programació d'estiu marcada per una proposta fresca i musical.

23 juliol 2022

Les associacions d'autònoms veuen en la reforma de la cotització una oportunitat per "reordenar" el RETA

Una autònoma amb factures

Amb el nou acord del Règim Especial de Treballadors autònoms, s’estableix una taula de bases mínima en funció dels rendiments, on els autònoms hauran de preveure quins seran els seus ingressos anuals i els hauran d’anar adaptant a la base de cotització

22 juliol 2022

Redacció

Molt més que apagar focs

La part davantera d'un camió dels bombers del parc de l'Hospitalet de Llobregat amb la inscripcció 'Bombers en lluita'

Com és un dia al parc de Bombers de l'Hospitalet de Llobregat? Escolta el reportatge de Sílvia Muñoz

21 juliol 2022

Redacció