En directe

Fabricació Pròpia

Sense categoria

Ràdio Estel consolida la seva nova aposta de programació

Ràdio Estel manté la seva audiència a Catalunya i assoleix 13.000 oients de mitjana cada setmana, segons xifres del darrer EGM. Són dades molt similars a les de les darreres onades.

5 juliol 2022

Comparteix

Ràdio Estel manté la seva audiència a Catalunya i assoleix 13.000 oients de mitjana cada setmana, segons xifres del darrer Estudi General de Mitjans (EGM). Són dades molt similars a les de les darreres onades.

L'estudi indica que 36.000 catalans ens han sintonitzat alguna vegada durant el mes. La nova programació, doncs, es consolida i ofereix un nou espai radiofònic de qualitat per tota Catalunya. I és que des del mes de setembre del 2021 l'emissora de l'Arquebisbat de Barcelona ofereix una oferta de programes d'informació general i social potenciant també el servei pastoral.

L'EGM també ens indica que la nostra audiència s'està rejovenint i, sobre tot, avancem cap a la paritat amb un 60% d'audiència femenina i un 40% de masculina.

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció