En directe

Estel Migdia

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel escolta la teva veu en aquest confinament

Durant aquests dies, segurament, t'han sorgit dubtes, necessites ajuda, vols expresar els teus agraïments al personal sanitàri i altres col·lectius o simplement vols comentar una…

17 abril 2020

Comparteix
Durant aquests dies, segurament, t'han sorgit dubtes, necessites ajuda, vols expresar els teus agraïments al personal sanitàri i altres col·lectius o simplement vols comentar una experiència d'una persona propera a tu relacionada amb la situació actual que estem vivint. És per això que et donem la possibilitat de fer-ho saber.
A través del telèfon 93 409 27 77 o del correu electrònic oients@radioestel.cat ens pots fer arribar el teu missatge, amb allò que ens vulguis dir en aquest confinament. Digues la teva! Ràdio Estel escolta la teva veu en aquest confinament.

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció