En directe

Fabricació pròpia

PROGRAMES

Ràdio Estel ha engegat nova temporada del Plusvàlua Dones

“Plusvàlua Dones” el primer i únic programa de ràdio a Catalunya i Andorra amb temàtica de dona per tota la societat, creat i dirigit per Mireia del…

25 setembre 2019

Redacció

Comparteix

“Plusvàlua Dones” el primer i únic programa de ràdio a Catalunya i Andorra amb temàtica de dona per tota la societat, creat i dirigit per Mireia del Pozo, comença la seva 4a temporada.

El programa acabava la 3a temporada amb 12 reconeixements per la seva gran tasca social, posant de manifest la visió precursora i estratègica de Del Pozo, l’alta qualitat dels continguts del programa i de les seves participants i el to respectuós i equilibrat del mateix.

Des del dijous dia 12 de setembre a les 9’00h, Mireia del Pozo i el seu equip de Conselleres han tornat per oferir-nos una quarta temporada del “Plusvàlua Dones“ on seguiràn obrint camí i teixint aliances perquè tots i totes, homes i dones, avancem junts agafats de les mans cap a un mòn millor, amb més equitat i igualtat d’oportunitats.

A l’equip de Conselleres (Mercè Blanco, Beth Borés, Olga Ortiz, Anna Plans i M. Eugènia Pons de Gironella) se li suma el gran equip de tertulianes, que cada temporada creix amb alguna incorporació estelar (l’any passat amb Aisha Miró i Neus Pociello).

Més actualitat

EDUCACIÓ

"El val escolar impulsat pel Govern no serveix perquè les famílies estalviïn diners"

Una mare fent la compra de material escolar pel nou curs, a la botiga Abacus de Barcelona

Així ho creuen des de les Associacions Federades de Famílies, (aFFaC) que opinen que el curs escolar ha començat "sense avançar en temes importants com l'educació inclusiva".

27 setembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

Els criminòlegs calculen que només es denuncien un 5% dels casos d'agressió sexuals entre menors

Manifestació a Sant Vicenç de Castellet per denunciar la violació a una menor

El catedràtic en psicologia forense de la UB, Antonio Andrés Pueyo, creu que un càstig generalitzat "no és la millor solució" per reduir les agressions sexuals entre menors

26 setembre 2023

Redacció

Sense categoria

Santi Rodríguez: "Feijóo continuarà passi el que passi"

Santi Rodríguez: “Feijóo continuarà passi el que passi”

El secretari general del PP català admet que si la investidura de Feijóo no prospera, el millor seria una repetició electoral

25 setembre 2023

Redacció