En directe

Fórmula Estel

PROGRAMES

Ràdio Estel ha engegat nova temporada del Plusvàlua Dones

“Plusvàlua Dones” el primer i únic programa de ràdio a Catalunya i Andorra amb temàtica de dona per tota la societat, creat i dirigit per Mireia del…

25 setembre 2019

Redacció

Comparteix

“Plusvàlua Dones” el primer i únic programa de ràdio a Catalunya i Andorra amb temàtica de dona per tota la societat, creat i dirigit per Mireia del Pozo, comença la seva 4a temporada.

El programa acabava la 3a temporada amb 12 reconeixements per la seva gran tasca social, posant de manifest la visió precursora i estratègica de Del Pozo, l’alta qualitat dels continguts del programa i de les seves participants i el to respectuós i equilibrat del mateix.

Des del dijous dia 12 de setembre a les 9’00h, Mireia del Pozo i el seu equip de Conselleres han tornat per oferir-nos una quarta temporada del “Plusvàlua Dones“ on seguiràn obrint camí i teixint aliances perquè tots i totes, homes i dones, avancem junts agafats de les mans cap a un mòn millor, amb més equitat i igualtat d’oportunitats.

A l’equip de Conselleres (Mercè Blanco, Beth Borés, Olga Ortiz, Anna Plans i M. Eugènia Pons de Gironella) se li suma el gran equip de tertulianes, que cada temporada creix amb alguna incorporació estelar (l’any passat amb Aisha Miró i Neus Pociello).

Més actualitat

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció