En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel i Catalunya Cristiana viuen Sant Jordi a la seu de Càritas Barcelona

La diada de Sant Jordi està sent molt intensa per als nostres mitjans. Ràdio Estel emet una programació especial des de les 8.00 hores. Entre…

23 abril 2015

Redacció

Comparteix

La diada de Sant Jordi està sent molt intensa per als nostres mitjans. Ràdio Estel emet una programació especial des de les 8.00 hores. Entre els convidats que han passat per la nostra taula, situada a la Plaça Nova (on hi ha la seu de Càritas diocesana de Barcelona) i al costat de la catedral de Barcelona, destaquen el cardenal Lluís Martínez Sistach, el president del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Joan Rigol, i la presidenta de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, Bel Olid. També han compartit uns minuts amb Ràdio Estel la periodista Elisabet Pedrosa, sobre el llibre Seguirem vivint dedicat a la mort de la seva filla, el director de l'Agència Catalana del Consum, Alfons Conesa, amb l'espai dels dijous, i el periodista de La Vanguardia Sergio Vila-San Juan, que ha presentat el suplement especial d'aquest diari sobre Sant Jordi.

L'arquebisbe de Barcelona ha destacat la dimensió festiva de la diada, en la qual es manifesten "els valors més positiu de la família, amb grans testimonis de fidelitat mostrats per esposos que porten, en alguns casos, 50 i 60 anys". Aquesta reflexió ha servit de pont perquè el cardenal hagi comentat la importància del doble Sínode convocat pel Papa Francesc dedicat a la pastoral familiar. Lluís Martínez Sistach, que també ha felicitat el Sant Pare pel seu sant (es diu Jorge-Mario), ha lamentat els últims esdeveniments tràgics, sobretot l'accident de l'avió de Germanwings als Alps Francesos i la mort violenta d'un professor a mans d'un alumne de 13 anys aquest dilluns a l'institut Joan Fuster de Barcelona. "Segurament la resposta passa per revisar la deixadesa davant la realitat de nois i noies exposats a imatges violentes a la televisió o a les xarxes socials", ha dit. Finalment, el cardenal Sistach ha confirmat que presidirà la Nit de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana el proper 17 de juny a Barcelona.

Entre l'ambient festiu i marcat pel bon temps, tot l'equip humà de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel han compartit diverses converses amb persones que s'acostaven a la nostra taula. El setmanari té oberta la promoció per a nous subscriptors, mentre Ràdio Estel també ha informat sobre la seva programació actual, amb les últimes novetats de la Fórmula Estel i altres espais i propostes renovadores.

També cal destacar l'agenda sardanista presentada per Gerard Carrión, la presentació del Calendari dels Pagesos a càrrec del caputxí Fra Valentí Serra i un recull de novetats de llibres amb el crític literari i cultural Andreu Sotorra, entre moltes altres intervencions. Per a la tarda, el canonge Josep Maria Martí Bonet parlarà de les imatges de Sant Jordi, mentre que el delegat dels Carmelites Descalços a Catalunya, Agustí Borrell, presentarà llibres sobre Teresa de Jesús en el cinquè centenari del naixement de la santa d'Àvila. Finalment, està programada la visita de Joquim Ferrer i Francesc Teruel, autors del llibre Joan Carrera, un bisbe del poble, d'Editorial Mediterrània.

Més actualitat

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció