En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel porta la Verge de Montserrat a Ràdio Vaticana

El periodista d’aquesta casa Ignasi Miranda ha intervingut als portals informatius del Vaticà per parlar de la Mare de Déu de Montserrat. I ho ha…

16 febrer 2016

Comparteix
El periodista d’aquesta casa Ignasi Miranda ha intervingut als portals informatius del Vaticà per parlar de la Mare de Déu de Montserrat. I ho ha fet en una crida de Ràdio Vaticana a totes les emissores amigues, segons la qual les convidava a parlar de la devoció a la Mare de Déu a diversos indrets del món. La crida l’ha feta coincidint amb el viatge del Sant Pare a Mèxic.

Durant la intervenció, Ignasi Miranda es refereix a la coexistència social, religiosa i cultural entorn la figura de la Moreneta i ha parlat de la importància que té, per als catalans, la muntanya i el Monestir de Montserrat. L’ha destacat com un indret de paisatge característic que convida al recolliment interior, esdevenint un espai, també, per a reposar forces. Miranda també ha fet una descripció de la talla, recordant que es tracta d’una peça romànica policromada de gran bellesa que mostra la Mare de Déu en magestat i actitud frontal.

Gràcies a la seva intervenció als mitjans del Vaticà, la veu de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana ha estat escoltada per milions de persones arreu del món.

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció