En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Ràdio estel premiada per l'APEI-PRTVI, pel seus 20 anys de dedicació a la difusió dels valors humans i cristians.

L'Associació Professional Espanyola d'Informadors de Premsa,Ràdio, Televisió i Internet (APEI-PRTVI)ha lliurat els premis 'Micròfon delsInformadors 2013/2014', a aquells mitjans i professionals que han destacatper la…

2 març 2014

Comparteix

L'Associació Professional Espanyola d'Informadors de Premsa,Ràdio, Televisió i Internet (APEI-PRTVI)ha lliurat els premis 'Micròfon delsInformadors 2013/2014', a aquells mitjans i professionals que han destacatper la seva tasca al llarg de l'últim any i a professionals amb una trajectòriade dedicació a la professió.

En la categoria de Ràdio, Ràdio Estel, l'any en què celebra el seu 20 aniversari, ha estat premiada en reconeixement a la difusió delsvalors humans i cristians, que des de la seva inauguració a basat especialementla seva programació.

El premi ha estat recollit per Mn. Jaume Aymar, director de RàdioEstel i Catalunya Cristiana, que ha agraït la feina de tots els professionals i voluntaris que cada dia fan possible que Ràdio Estel es pugui escoltar. En aquest cas ha tingut un record especial per qui va ser un dels impulsors de la creació de Ràdio Estel ara fa 20, el radiofonista ja desaparegut, Joan Viñas.

Altres premiats d’aquests any han estat:

En la categoria de Ràdio,juntament amb Ràdio Estel, RàdioMARCA-Barcelona i el magazín d'actualitat diària 'La Ciutat' d'Onda Cero.

En la categoria dePremsa: Paco Baso, periodista local (Girona), la revista HOLA, que compleix70 anys, i Sergio Vila-Sanjuán, coordinador de cultura de La Vanguardia.

L'escriptora i periodista multimèdia, Roser Amills ha rebutel premi en la categoria d'Interneti l'actriu de doblatge, teatre i televisió, Marta Angelat, el guardó de Doblatge

'Vespre a la 2', de TVE Catalunya, la periodista ipresentadora de TV3, Ariadna Oltra i el Banc Sabadell, per la qualitat delsseus missatges a B/N, han estat premiats en la categoria de Televisió.

Finalment, el periodista i president de APEI Balears, GabrielSant Pol, el dibuixant i creador d'historietes, Francisco Ibañez i elcomunicador, publicista i escriptor, Lluís Bassat han estat reconeguts com a 'Entranyables'.

La gala de lliurament dels premis, presentada per laperiodista Sílvia Tarragona, ha tingut lloc al balneari Vichy Català a Caldesde Malavella la nit de dissabte 1 de març en el transcurs del sopar anuald'informadors.

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció