En directe

La Missa de cada dia

RÀDIO ESTEL

Ràdio estel premiada per l'APEI-PRTVI, pel seus 20 anys de dedicació a la difusió dels valors humans i cristians.

L'Associació Professional Espanyola d'Informadors de Premsa,Ràdio, Televisió i Internet (APEI-PRTVI)ha lliurat els premis 'Micròfon delsInformadors 2013/2014', a aquells mitjans i professionals que han destacatper la…

2 març 2014

Comparteix

L'Associació Professional Espanyola d'Informadors de Premsa,Ràdio, Televisió i Internet (APEI-PRTVI)ha lliurat els premis 'Micròfon delsInformadors 2013/2014', a aquells mitjans i professionals que han destacatper la seva tasca al llarg de l'últim any i a professionals amb una trajectòriade dedicació a la professió.

En la categoria de Ràdio, Ràdio Estel, l'any en què celebra el seu 20 aniversari, ha estat premiada en reconeixement a la difusió delsvalors humans i cristians, que des de la seva inauguració a basat especialementla seva programació.

El premi ha estat recollit per Mn. Jaume Aymar, director de RàdioEstel i Catalunya Cristiana, que ha agraït la feina de tots els professionals i voluntaris que cada dia fan possible que Ràdio Estel es pugui escoltar. En aquest cas ha tingut un record especial per qui va ser un dels impulsors de la creació de Ràdio Estel ara fa 20, el radiofonista ja desaparegut, Joan Viñas.

Altres premiats d’aquests any han estat:

En la categoria de Ràdio,juntament amb Ràdio Estel, RàdioMARCA-Barcelona i el magazín d'actualitat diària 'La Ciutat' d'Onda Cero.

En la categoria dePremsa: Paco Baso, periodista local (Girona), la revista HOLA, que compleix70 anys, i Sergio Vila-Sanjuán, coordinador de cultura de La Vanguardia.

L'escriptora i periodista multimèdia, Roser Amills ha rebutel premi en la categoria d'Interneti l'actriu de doblatge, teatre i televisió, Marta Angelat, el guardó de Doblatge

'Vespre a la 2', de TVE Catalunya, la periodista ipresentadora de TV3, Ariadna Oltra i el Banc Sabadell, per la qualitat delsseus missatges a B/N, han estat premiats en la categoria de Televisió.

Finalment, el periodista i president de APEI Balears, GabrielSant Pol, el dibuixant i creador d'historietes, Francisco Ibañez i elcomunicador, publicista i escriptor, Lluís Bassat han estat reconeguts com a 'Entranyables'.

La gala de lliurament dels premis, presentada per laperiodista Sílvia Tarragona, ha tingut lloc al balneari Vichy Català a Caldesde Malavella la nit de dissabte 1 de març en el transcurs del sopar anuald'informadors.

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció