En directe

La taula de l'Evangeli

RÀDIO ESTEL

Ràdio estel premiada per l'APEI-PRTVI, pel seus 20 anys de dedicació a la difusió dels valors humans i cristians.

L'Associació Professional Espanyola d'Informadors de Premsa,Ràdio, Televisió i Internet (APEI-PRTVI)ha lliurat els premis 'Micròfon delsInformadors 2013/2014', a aquells mitjans i professionals que han destacatper la…

2 març 2014

Comparteix

L'Associació Professional Espanyola d'Informadors de Premsa,Ràdio, Televisió i Internet (APEI-PRTVI)ha lliurat els premis 'Micròfon delsInformadors 2013/2014', a aquells mitjans i professionals que han destacatper la seva tasca al llarg de l'últim any i a professionals amb una trajectòriade dedicació a la professió.

En la categoria de Ràdio, Ràdio Estel, l'any en què celebra el seu 20 aniversari, ha estat premiada en reconeixement a la difusió delsvalors humans i cristians, que des de la seva inauguració a basat especialementla seva programació.

El premi ha estat recollit per Mn. Jaume Aymar, director de RàdioEstel i Catalunya Cristiana, que ha agraït la feina de tots els professionals i voluntaris que cada dia fan possible que Ràdio Estel es pugui escoltar. En aquest cas ha tingut un record especial per qui va ser un dels impulsors de la creació de Ràdio Estel ara fa 20, el radiofonista ja desaparegut, Joan Viñas.

Altres premiats d’aquests any han estat:

En la categoria de Ràdio,juntament amb Ràdio Estel, RàdioMARCA-Barcelona i el magazín d'actualitat diària 'La Ciutat' d'Onda Cero.

En la categoria dePremsa: Paco Baso, periodista local (Girona), la revista HOLA, que compleix70 anys, i Sergio Vila-Sanjuán, coordinador de cultura de La Vanguardia.

L'escriptora i periodista multimèdia, Roser Amills ha rebutel premi en la categoria d'Interneti l'actriu de doblatge, teatre i televisió, Marta Angelat, el guardó de Doblatge

'Vespre a la 2', de TVE Catalunya, la periodista ipresentadora de TV3, Ariadna Oltra i el Banc Sabadell, per la qualitat delsseus missatges a B/N, han estat premiats en la categoria de Televisió.

Finalment, el periodista i president de APEI Balears, GabrielSant Pol, el dibuixant i creador d'historietes, Francisco Ibañez i elcomunicador, publicista i escriptor, Lluís Bassat han estat reconeguts com a 'Entranyables'.

La gala de lliurament dels premis, presentada per laperiodista Sílvia Tarragona, ha tingut lloc al balneari Vichy Català a Caldesde Malavella la nit de dissabte 1 de març en el transcurs del sopar anuald'informadors.

Més actualitat

Trànsit recomana estar pendent de les dades que publica a temps real per evitar congestions de trànsit aquest pont

Cua de quilòmetres a l'AP-7 a Sant Celoni en direcció Girona

En una entrevista a Ràdio Estel, el director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, ha assegurat que "hi ha hagut força tranquil·litat a la xarxa viària".

7 desembre 2022

Redacció

Els experts alerten que falten diners i recursos per aplicar la reforma del Codi Civil Espanyol que elimina la incapacitació de les persones

Una tutora amb una persona amb discapacitat, ensenyant-li com llegir i interpretar les factures.

Xavier Puigdollers, membre de la Càtedra UNESCO en Pau, Solidaritat i Diàleg Intercultural, avisa que les institucions tutelars hauran de refundar-se

5 desembre 2022

Redacció

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció