En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

Ràdio estel premiada per l'APEI-PRTVI, pel seus 20 anys de dedicació a la difusió dels valors humans i cristians.

L'Associació Professional Espanyola d'Informadors de Premsa,Ràdio, Televisió i Internet (APEI-PRTVI)ha lliurat els premis 'Micròfon delsInformadors 2013/2014', a aquells mitjans i professionals que han destacatper la…

2 març 2014

Comparteix

L'Associació Professional Espanyola d'Informadors de Premsa,Ràdio, Televisió i Internet (APEI-PRTVI)ha lliurat els premis 'Micròfon delsInformadors 2013/2014', a aquells mitjans i professionals que han destacatper la seva tasca al llarg de l'últim any i a professionals amb una trajectòriade dedicació a la professió.

En la categoria de Ràdio, Ràdio Estel, l'any en què celebra el seu 20 aniversari, ha estat premiada en reconeixement a la difusió delsvalors humans i cristians, que des de la seva inauguració a basat especialementla seva programació.

El premi ha estat recollit per Mn. Jaume Aymar, director de RàdioEstel i Catalunya Cristiana, que ha agraït la feina de tots els professionals i voluntaris que cada dia fan possible que Ràdio Estel es pugui escoltar. En aquest cas ha tingut un record especial per qui va ser un dels impulsors de la creació de Ràdio Estel ara fa 20, el radiofonista ja desaparegut, Joan Viñas.

Altres premiats d’aquests any han estat:

En la categoria de Ràdio,juntament amb Ràdio Estel, RàdioMARCA-Barcelona i el magazín d'actualitat diària 'La Ciutat' d'Onda Cero.

En la categoria dePremsa: Paco Baso, periodista local (Girona), la revista HOLA, que compleix70 anys, i Sergio Vila-Sanjuán, coordinador de cultura de La Vanguardia.

L'escriptora i periodista multimèdia, Roser Amills ha rebutel premi en la categoria d'Interneti l'actriu de doblatge, teatre i televisió, Marta Angelat, el guardó de Doblatge

'Vespre a la 2', de TVE Catalunya, la periodista ipresentadora de TV3, Ariadna Oltra i el Banc Sabadell, per la qualitat delsseus missatges a B/N, han estat premiats en la categoria de Televisió.

Finalment, el periodista i president de APEI Balears, GabrielSant Pol, el dibuixant i creador d'historietes, Francisco Ibañez i elcomunicador, publicista i escriptor, Lluís Bassat han estat reconeguts com a 'Entranyables'.

La gala de lliurament dels premis, presentada per laperiodista Sílvia Tarragona, ha tingut lloc al balneari Vichy Català a Caldesde Malavella la nit de dissabte 1 de març en el transcurs del sopar anuald'informadors.

Més actualitat

RELIGIÓ

Luis Argüello, nou president de la Conferència Episcopal Espanyola

Luis Argüello, nou president de la Conferència Episcopal | EFE

L'arquebisbe de Valladolid, Luis Argüello, ha estat elegit nou president de la Conferència Episcopal Espanyola pels bisbes espanyols en Assemblea Plenària amb 48 vots en la primera votació

5 març 2024

Redacció

ESGLÉSIA

ESGLÉSIA ESPANYA

RELIGIÓ

Joan Josep Omella: "La Conferència Episcopal Espanyola està i vol estar amb el Papa Francesc"

El cardenal Omella | EFE/Mariscal

En el seu últim discurs públic com a president de la CEE, el també arquebisbe de Barcelona ha apel·lat als bisbes espanyols a treballar aquests dies "en comunió"

4 març 2024

Redacció

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024