En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel rep el reconeixement de la professió

Un gran nombre de mitjans de comunicació han felicitat Ràdio Estel amb motiu del seu vintè aniversari. La nostra emissora ha rebut, doncs, el reconeixement…

29 octubre 2014

Comparteix

Un gran nombre de mitjans de comunicació han felicitat Ràdio Estel amb motiu del seu vintè aniversari. La nostra emissora ha rebut, doncs, el reconeixement de la professió periodística, i molt especialment del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Agències de notícies com Catalunya Press, Comunicació 21, Catalunya Religió i Flama s'han fet ressò de l'aniversari. També ho han fet diaris com La Vanguardia i l'ABC en les seves edicions digitals. I, com no podia ser d'una altra manera, tampoc no s'han oblidat del 20è aniversari de Ràdio Estel altres emissores de ràdio del país, com Catalunya Ràdio, RAC1, Ràdio 4 i Flashback. Finalment, TV3 i 8TV també han tingut present la notícia.

20è aniversari

Ràdio Estel viu el seu 20è aniversari aquest dimarts 28 d’octubre. És la mateixa data en què aquell històric 1994 es va inaugurar formalment l’emissora amb un acte presidit per l’aleshores arquebisbe de Barcelona, Ricard Maria Carles, i amb la presència de qui era en aquell moment president del Parlament de Catalunya, Joan Rigol.

Coincidint amb el dia del 20è aniversari, Ràdio Estel donarà veu a diferents persones que han estat vinculades d’una manera o una altra a l’emissora, com també a gent que se sent propera a l’esperit i la personalitat pròpia d’aquest mitjà de comunicació. Ràdio Estel està vinculada a l’Església a través de la Fundació Missatge Humà i Cristià, de l’Arquebisbat de Barcelona, i alhora és un mitjà obert a la societat catalana, sensible a acollir les propostes de l’humanisme cristià i plural en l’aspecte social, polític i religiós. Durant aquest 28 d’octubre, Ràdio Estel proposa, a aquells professionals de la comunicació dels mitjans que tenen presència a Catalunya, que ens adrecin algunes paraules  de salutació amb motiu dels 20 anys. Creiem que pot ser una bona manera de compartir, dins el panorama radiofònic, audiovisual i mediàtic en general, un moment de satisfacció per l’oferta que ofereix l’emissora.

Ràdio Estel, en aquesta línia, té la mirada posada en la tercera edició de la Nit, un sopar solidari a benefici de la mateixa emissora i també del setmanari Catalunya Cristiana, que arriba aquest any al seu 35è aniversari. La vetllada es farà el dijous 27 de novembre, a les 20.35 h. al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB). Per a més informació, Núria Ortin,  telèfon 93 409 27 70 o bé enviar un e-mail a l’adreça lanit@radioestel.cat.

Els 20 anys de Ràdio Estel són una etapa de gran riquesa tant per a tot un projecte fet realitat com per al panorama audiovisual a casa nostra. Des de l’inici, amb la primera freqüència del 106.6 FM a Barcelona, s’ha apostat per un model de radiofórmula musical, amb una selecció acurada i molt pensada per a l’acompanyament de l’oient, combinada amb alguns programes i petits espais de contingut social, de pensament, d’espiritualitat i de cultura. Aquesta estructura, amb accents i matisos, s’ha mantingut sempre i ha connectat amb una part important de la societat catalana, que coneix perfectament i valora l’oferta. En aquestes dues dècades les freqüències han crescut, i la nostra veu arriba a la majoria del territori de Catalunya i Andorra.

En algun moment de la seva història per Ràdio Estel han passat personatges tan rellevants de la comunicació com Òscar Dalmau, Marta Cailà, Joan M. Pou, Xavier Puig, Helena Garcia Melero, Tomàs Molina, Txell Barrionuevo, Dr. Joan Corbella, Ramon Castelló, Miquel Murga, Francesc Rosaura, Quim Morales, Eduard Berraondo, Marta Torné, Víctor Lozano, Susanna Guasch..., entre molts d’altres.

El panorama ha canviat des que es va començar a dissenyar i plantejar l’emissora, a partir de les primeres inquietuds sorgides els anys vuitanta en el si de l’Església i de moltes comunitats cristianes. Ara Ràdio Estel viu el present i mira el futur amb la voluntat de continuar al servei de la nostra societat des d’una opció fidel a les arrels i oberta a la diversitat.

Més actualitat

El sector del transport públic assegura que fiar-ho tot a la gasolina no és una bona tàctica

Una imatge de l'interior d'un tren de Rodalies

La Generalitat compensarà la rebaixa del 30% del preu del transport públic decretada per l'executiu espanyol en els abonaments autonòmics per arribar a una reducció del 50%

28 juny 2022

Redacció

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció