En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel repassa mig segle de vida de l’actor Joan Pera damunt dels escenaris

“Paciència, constància i discerniment” podria ser el resum de la vida de Joan Pera damunt dels escenaris. Ràdio Estel ha parlat amb l’actor mataroní dels…

5 maig 2015

Redacció

Comparteix
“Paciència, constància i discerniment” podria ser el resum de la vida de Joan Pera damunt dels escenaris. Ràdio Estel ha parlat amb l’actor mataroní dels seus 50 anys de teatre, com també d'alegries, de doblatge, i sobretot de l’art de fer riure.  A més, la Generalitat de Catalunya ha concedit aquest any la Creu de Sant Jordi a Joan Pera, juntament amb 26 personalitats més i 15 entitats que s’han destacat pels serveis prestats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural. Aquesta distinció és un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona o una entitat per part de la Generalitat de Catalunya.
Pots escoltar l’entrevista aquí.

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció