En directe

La Missa de cada dia

COMUNICACIÓ

Ràdio Estel surt al carrer la Diada de Sant Jordi

Des de les 10 h i fins a les 18.45 h, estarem fent una programació especial a la parròquia Ramon de Penyafort (Rambla de Catalunya 115)

21 abril 2022

Comparteix

Plogui o no plogui, Ràdio Estel vol trepitjar carrer la diada de Sant Jordi, on el llibre i la rosa són els protagonistes. Per això, el dissabte 23 d'abril, tindrà una programació especial en directe des de la parròquia Ramon de Penyafort, ubicada a la Rambla de Catalunya 115.

A les 10 h, Mercè Raga inaugurarà la programació especial amb 'El Matí a Ràdio Estel' i moltes sorpreses. A les 13h, 'Trotamundos' ens deixarà un bon sabor de boca amb Miquel Mercadal. Continua Toni Marín i el seu equip amb 'Tot anirà bé' i tancarà aquest dia de llibres i roses 'Camins', que posarà el punt i final a aquesta programació especial, a les 18.45 h.

Veniu a veure com fem ràdio el dia de Sant Jordi! Us hi esperem!

Més actualitat

"La pastilla per deixar de fumar no és una vareta màgica, hi ha d'haver voluntat acompanyada d'un tractament psicològic"

Un jove fumant en un parc de monopatins

El doctor Esteve Fernández ha explicat a Ràdio Estel que el Todacitan impedeix tenir síndrome d’abstinència i evita que el fumador tingui sensacions agradables a l’hora de fumar

6 febrer 2023

Redacció

David Cid: "L'acord firmat per Esquerra i el PSC és la mort del projecte d'ampliació de l'aeroport d'Aena i de la ministra de Foment"

David Cid, portaveu d'En Comú Podem al Parlament, durant l'entrevista a Ràdio Estel

El portaveu d'En Comú Podem al Parlament carrega contra el PSC per pensar en clau electoral i frenar el pacte dels pressupostos

3 febrer 2023

Redacció

Marta Vilalta: "La majoria del 52% hi continua sent i Esquerra no abandona el projecte de república catalana"

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en una roda de premsa.

En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', la secretària general adjunta i portaveu d'ERC, ha deixat clar que l'acord amb el grup parlamentari socialista "és una qüestió puntual"

3 febrer 2023

Redacció