En directe

Fórmula Estel

COMUNICACIÓ

Ràdio Estel surt al carrer la Diada de Sant Jordi

Des de les 10 h i fins a les 18.45 h, estarem fent una programació especial a la parròquia Ramon de Penyafort (Rambla de Catalunya 115)

21 abril 2022

Comparteix

Plogui o no plogui, Ràdio Estel vol trepitjar carrer la diada de Sant Jordi, on el llibre i la rosa són els protagonistes. Per això, el dissabte 23 d'abril, tindrà una programació especial en directe des de la parròquia Ramon de Penyafort, ubicada a la Rambla de Catalunya 115.

A les 10 h, Mercè Raga inaugurarà la programació especial amb 'El Matí a Ràdio Estel' i moltes sorpreses. A les 13h, 'Trotamundos' ens deixarà un bon sabor de boca amb Miquel Mercadal. Continua Toni Marín i el seu equip amb 'Tot anirà bé' i tancarà aquest dia de llibres i roses 'Camins', que posarà el punt i final a aquesta programació especial, a les 18.45 h.

Veniu a veure com fem ràdio el dia de Sant Jordi! Us hi esperem!

Més actualitat

El nou model de residències encarirà a Catalunya el preu de les places uns 250 euros mensuals

L'escena d'una residència de gent gran a Catalunya

Segons Cinta Pascual, presidenta de les patronals de residències ACRA i CEAPs, "no hi ha prou espais per garantir que les unitats de convivència siguin de 15 persones"

1 juliol 2022

Redacció

Els metges recomanen tornar a utilitzar la mascareta per frenar la setena onada

Una infermera del CAP de Mataró examina una pacient

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Josep Vilaplana president del Col·legi de Metges de Girona, apunta que estem en una pujada de la pandèmia, tot i que la situació és "molt diferent"

29 juny 2022

Redacció

El sector del transport públic assegura que fiar-ho tot a la gasolina no és una bona tàctica

Una imatge de l'interior d'un tren de Rodalies

La Generalitat compensarà la rebaixa del 30% del preu del transport públic decretada per l'executiu espanyol en els abonaments autonòmics per arribar a una reducció del 50%

28 juny 2022

Redacció