En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Rafael Basurto, la veu històrica de 'Los Panchos', assegura que el bolero no morirà mai

Aquest dijous al vespre, a la sala Barts de Barcelona, té lloc un concert únic. Tamara y los Panchos actuen en la gira “Si tu…

2 juny 2016

Mercè

Comparteix
Aquest dijous al vespre, a la sala Barts de Barcelona, té lloc un concert únic. Tamara y los Panchos actuen en la gira “Si tu me dices ven”, on els amants dels boleros tindran una oportunitat gairebé irrepetible de gaudir d’aquestes dues icones de la música sobre els escenaris catalans. En declaracions a Ràdio Estel, la veu histórica de los Panchos, Rafael Basurto,  i la cantant Tamara han explicat que estan encantats i emocionats de presentar a Barcelona el tour Encadenados al bolero, en què repassen de la mà els grans èxits coneguts per tots dins aquest gènere.
 
Entre ells dos, hi ha molta complicitat, una química que es reflecteix sobre de l’escenari. La seva relació ve de lluny. Rafael Basurto ha explicat a Ràdio Estel que “el bolero expressa tots els sentiments del ser humà i, per tant, no desapareixerà mai”. A més, la veu històrica del grup mexicà Los Panchos, també ha assegurat que “la gent continua creient en la seva música”. Tot just aquest any se celebra el 40è aniversari d’un dels himnes de Los Panchos: la cançó Si tu me dices ven. De fet, aquest tema és una de les cançons que sonaran aquest dijous per al gran públic, a la sala Barts de Barcelona, entre altres temes, com ara els grans clàssics del grup i noves composicions dels autors més joves del bolero actual. 
Girant la mirada enrere, Rafael Basurto ha afirmat que “tot i que han passat 74 anys des de la primera cançó de los Panchos, emociona que la gent, després de tants anys, continuï  il·lusionant-se amb la seva música, una música immortal”. I per la seva banda, la cantant Tamara s'ha embarcat en dues gires diferents per a aquest any: Alma de Bolero, on repassa els millors boleros, i Lo que calla el alma, que presenta el seu nou disc en què s'apropa a un so més al pop i actual. Tot i així, la cantant te temps per conciliar la vida laboral amb la familiar i gaudir de tots els moments especials que es poden viure en familia. Les veus de Los Panchos i Tamara, s'uneixen un cop més per aixecar la sensibilitat del bolero amb aquestes dues icones de la música a Amèrica i a Espanya.
Es pot escoltar AQUÍ tota l'entrevista.

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció