En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Rafael Basurto, la veu històrica de 'Los Panchos', assegura que el bolero no morirà mai

Aquest dijous al vespre, a la sala Barts de Barcelona, té lloc un concert únic. Tamara y los Panchos actuen en la gira “Si tu…

2 juny 2016

Mercè

Comparteix
Aquest dijous al vespre, a la sala Barts de Barcelona, té lloc un concert únic. Tamara y los Panchos actuen en la gira “Si tu me dices ven”, on els amants dels boleros tindran una oportunitat gairebé irrepetible de gaudir d’aquestes dues icones de la música sobre els escenaris catalans. En declaracions a Ràdio Estel, la veu histórica de los Panchos, Rafael Basurto,  i la cantant Tamara han explicat que estan encantats i emocionats de presentar a Barcelona el tour Encadenados al bolero, en què repassen de la mà els grans èxits coneguts per tots dins aquest gènere.
 
Entre ells dos, hi ha molta complicitat, una química que es reflecteix sobre de l’escenari. La seva relació ve de lluny. Rafael Basurto ha explicat a Ràdio Estel que “el bolero expressa tots els sentiments del ser humà i, per tant, no desapareixerà mai”. A més, la veu històrica del grup mexicà Los Panchos, també ha assegurat que “la gent continua creient en la seva música”. Tot just aquest any se celebra el 40è aniversari d’un dels himnes de Los Panchos: la cançó Si tu me dices ven. De fet, aquest tema és una de les cançons que sonaran aquest dijous per al gran públic, a la sala Barts de Barcelona, entre altres temes, com ara els grans clàssics del grup i noves composicions dels autors més joves del bolero actual. 
Girant la mirada enrere, Rafael Basurto ha afirmat que “tot i que han passat 74 anys des de la primera cançó de los Panchos, emociona que la gent, després de tants anys, continuï  il·lusionant-se amb la seva música, una música immortal”. I per la seva banda, la cantant Tamara s'ha embarcat en dues gires diferents per a aquest any: Alma de Bolero, on repassa els millors boleros, i Lo que calla el alma, que presenta el seu nou disc en què s'apropa a un so més al pop i actual. Tot i així, la cantant te temps per conciliar la vida laboral amb la familiar i gaudir de tots els moments especials que es poden viure en familia. Les veus de Los Panchos i Tamara, s'uneixen un cop més per aixecar la sensibilitat del bolero amb aquestes dues icones de la música a Amèrica i a Espanya.
Es pot escoltar AQUÍ tota l'entrevista.

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció