En directe

L'Evangeli del dia

AUDIOS

Ramon Gener: "M'estic escrivint a sobre"

El músic i escriptor és un dels autors tendència d'aquest Sant Jordi 2024

24 abril 2024

Redacció

Comparteix
autors tendència de Sant Jordi

L'endemà de ser un dels autors tendència d'aquest Sant Jordi 2024, el músic i escriptor Ramon Gener explica en una entrevista al programa Fabricació pròpia de Ràdio Estel que ja té una nova història al cap i que té moltes ganes de trobar el temps per a poder començar a escriure. Gener, que aquest 23 d'abril ha signat el llibre Història d'un piano (Premi Ramon Llull 2024) ha avançat que, en el seu nou projecte literari, "deixaré el piano de banda, però que la història té molta relació amb la música". Del dia de Sant Jordi reconeix que va ser un dia molt especial i que gràcies als lectors i lectores ha descobert que "mitja Catalunya toca el piano o que tothom té un instrument a casa amb el que senten una vinculació especial".  

Un altre dels autors tendència de Sant Jordi 2024 és el periodista Xavi Coral, que amb Aprendre a esquivar les bales s'ha estrenat com a escriptor aquest 23 d'abril. Segons el presentador del TN Migdia, part de l'èxit del seu llibre s'explica perquè "la gent hi troba connexió amb la seva pròpia història".

Escolta les entrevistes a Ramon Gener i Xavi Coral

0:00 / 0:00

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció