En directe

Escola de família

ENTREVISTES

Ramon Pardina: "No cal ser un cretí perquè et vagin bé les coses"

Entrevistem al guionista i escriptor Ramon Pardina sobre 'Plat en blanc', el documental que analitza l'èxit del restaurant Disfrutar

20 maig 2025

Redacció

Comparteix

Ens visita el Ramon Pardina, corresponsable de la direcció, guió i realització de 'Plat en blanc', el documental coproduït per 3Cat i Abacus que s’ha presentat amb gran èxit de crítica i públic al Festival DOCS BCN. La peça audiovisual analitza l’èxit fulgurant del Disfrutar, el restaurant d’Eduard Xatruch, Mateu Casañas i Oriol Castro, considerat actualment el millor del món. El documental ens endinsa en la seva cuina, en els seus processos creatius, en el rigor i la passió que defineixen aquest projecte gastronòmic únic. Un viatge que culmina a Las Vegas, on es va celebrar la gala dels 50 Best.

Entrevistem a Ramon Pardina

0:00 / 0:00

Més actualitat

CULTURA

ENTREVISTES

LLIBRES

Josep Nualart: "L'operatiu de Puigdemont és una cadena de 'Bàrbares'"

Josep Nualart

Josep Nualart presenta 'Tres dies d’agost', una crònica periodística sobre el retorn del president Puigdemont a Catalunya

13 juny 2025

Redacció

POLÍTICA

"Els socis de govern ara tenen més capacitat de pressió"

Pedro Sánchez

Gema Sánchez, politòloga de la Universitat Complutens de Madrid, creu que sortiran més escàndols i que hi haurà un avançament electoral

13 juny 2025

Redacció

SOCIETAT

Plataformes contràries a l'ampliació de l'aeroport asseguren que el projecte "és un document molt 'cutre' i amb pocs detalls"

Aeroport del Prat

Elena Idoate, membre de les plataformes 'Ni un pam de terra' i 'Zeroport' assegura que l'ampliació és un instrument de propaganda.

13 juny 2025

Redacció