En directe

Sense distància

ENTREVISTES

Ramon Pardina: "No cal ser un cretí perquè et vagin bé les coses"

Entrevistem al guionista i escriptor Ramon Pardina sobre 'Plat en blanc', el documental que analitza l'èxit del restaurant Disfrutar

20 maig 2025

Redacció

Comparteix

Ens visita el Ramon Pardina, corresponsable de la direcció, guió i realització de 'Plat en blanc', el documental coproduït per 3Cat i Abacus que s’ha presentat amb gran èxit de crítica i públic al Festival DOCS BCN. La peça audiovisual analitza l’èxit fulgurant del Disfrutar, el restaurant d’Eduard Xatruch, Mateu Casañas i Oriol Castro, considerat actualment el millor del món. El documental ens endinsa en la seva cuina, en els seus processos creatius, en el rigor i la passió que defineixen aquest projecte gastronòmic únic. Un viatge que culmina a Las Vegas, on es va celebrar la gala dels 50 Best.

Entrevistem a Ramon Pardina

0:00 / 0:00

Més actualitat

CULTURA

ENTREVISTES

TEATRE

Ivan Labanda: "L'èxit dels musicals a Barcelona és molt variable"

Ivan Labanda

Parlem amb l’actor Ivan Labanda sobre 'Tootsie', l’adaptació musical de la pel·lícula estatunidenca que es representa al Teatre Apolo

18 novembre 2025

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Les claus de les reunions per al finançament autonòmic

L'economista Albert Sagués considera que cal definir com serà la liquidació de l'Estat després de la recaptació d'impostos

18 novembre 2025

Redacció

SOCIETAT

Nota del Capítol de la Catedral de Barcelona

Aclariment de l'Hospital de Sant Pau al Capítol de la Catedral de Barcelona sobre les informacions que aquest centre hospitalari practicaria avortaments

17 novembre 2025

Redacció