En directe

La Missa de cada dia

RÀDIO ESTEL

Ramon Querejazu, vicepresident de Catalunya Apps: “Les aplicacions del mòbil ja formen part de la nostra vida”

Aquest dilluns ha començat a Barcelona una nova edició del Mobile World Congress. Són quatre dies en què la ciutat es converteix en el centre…

23 febrer 2016

Redacció

Comparteix
Aquest dilluns ha començat a Barcelona una nova edició del Mobile World Congress. Són quatre dies en què la ciutat es converteix en el centre del món de la tecnologia mòbil, amb xifres rècord i dos grans focus d'atenció: la Fira de Gran Via i Montjuïc. A la Fira de Gran Via, en 110.000 metres quadrats de superfície neta d'exposició, s'hi esperen més de 95.000 assistents. L’any 2010 la paraula APP va ser el mot de l’any. Avui ja forma part de les nostres vides. 
Ramon Querejazu, vicepresident de l’associació Catalunya Apps i CEO de Selftising, ha explicat a Ràdio Estel que “com cada any s’han presentat nous terminals, on destaquen el SAMSUMG GALAXY S7 i el S7 Edge, també ha presentat LG la seva gamma G-5”.  La companyia Sony vol liderar el negoci de l'Internet de les coses, “la quarta revolució” i la vida connectada i, amb aquest objectiu, ha presentat una nova sèrie de telèfons intel·ligents en el marc del Mobile World Congress.
“El món de les aplicacions fa uns anys va ser trending topic, però ara mateix ha està totalment assimilat i, per tant, ja no és una tendència les aplicacions en ella mateixa, sinó un fet quotidià. Les aplicacions ja formen part de la nostra vida”, ha explicat Querejazu. El vicepresident de l'associació Catalunya Apps ha comentat també que “el congrés de telefonia mòbil no destaca tant per les aplicacions, però sí que te una derivada, 4YFN, als pavellons de Montjuïc, on les star-ups, les petites empreses emergents, poden trobar en aquesta fira un bon aparador per mostrar les últimes novetats del sector”. En tot cas, el vicepresident de l’Associació Catalunya Apps ha assegurat que el MWC és un congrés per als professionals del sector. 
Catalunya Apps és una associació d’empresaris que tenen a veure amb el món de les aplicacions per a mòbils. Va nèixer fa 3 anys a Barcelona, amb la idea de reunir tot el panorama català amb talent en les aplicacions mòbils.“Nosaltres ens agrupem i busquem interessos comuns”, ha expressat Ramon Querejazu. Dintre del MWC, aquest dimecres es presenta l’APP catalana COVER BOX, “l’instagram de la música, una aplicació que amb 15 segons de música, et convertirà en una estrella”, ha conclòs Ramon Querejazu.  
Es pot escoltar AQUÍ l'entrevista a Ramon Querejazu.
Per a més informació: info@catalunyaapps.cat 

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció