En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

Ramon Querejazu, vicepresident de Catalunya Apps: “Les aplicacions del mòbil ja formen part de la nostra vida”

Aquest dilluns ha començat a Barcelona una nova edició del Mobile World Congress. Són quatre dies en què la ciutat es converteix en el centre…

23 febrer 2016

Redacció

Comparteix
Aquest dilluns ha començat a Barcelona una nova edició del Mobile World Congress. Són quatre dies en què la ciutat es converteix en el centre del món de la tecnologia mòbil, amb xifres rècord i dos grans focus d'atenció: la Fira de Gran Via i Montjuïc. A la Fira de Gran Via, en 110.000 metres quadrats de superfície neta d'exposició, s'hi esperen més de 95.000 assistents. L’any 2010 la paraula APP va ser el mot de l’any. Avui ja forma part de les nostres vides. 
Ramon Querejazu, vicepresident de l’associació Catalunya Apps i CEO de Selftising, ha explicat a Ràdio Estel que “com cada any s’han presentat nous terminals, on destaquen el SAMSUMG GALAXY S7 i el S7 Edge, també ha presentat LG la seva gamma G-5”.  La companyia Sony vol liderar el negoci de l'Internet de les coses, “la quarta revolució” i la vida connectada i, amb aquest objectiu, ha presentat una nova sèrie de telèfons intel·ligents en el marc del Mobile World Congress.
“El món de les aplicacions fa uns anys va ser trending topic, però ara mateix ha està totalment assimilat i, per tant, ja no és una tendència les aplicacions en ella mateixa, sinó un fet quotidià. Les aplicacions ja formen part de la nostra vida”, ha explicat Querejazu. El vicepresident de l'associació Catalunya Apps ha comentat també que “el congrés de telefonia mòbil no destaca tant per les aplicacions, però sí que te una derivada, 4YFN, als pavellons de Montjuïc, on les star-ups, les petites empreses emergents, poden trobar en aquesta fira un bon aparador per mostrar les últimes novetats del sector”. En tot cas, el vicepresident de l’Associació Catalunya Apps ha assegurat que el MWC és un congrés per als professionals del sector. 
Catalunya Apps és una associació d’empresaris que tenen a veure amb el món de les aplicacions per a mòbils. Va nèixer fa 3 anys a Barcelona, amb la idea de reunir tot el panorama català amb talent en les aplicacions mòbils.“Nosaltres ens agrupem i busquem interessos comuns”, ha expressat Ramon Querejazu. Dintre del MWC, aquest dimecres es presenta l’APP catalana COVER BOX, “l’instagram de la música, una aplicació que amb 15 segons de música, et convertirà en una estrella”, ha conclòs Ramon Querejazu.  
Es pot escoltar AQUÍ l'entrevista a Ramon Querejazu.
Per a més informació: info@catalunyaapps.cat 

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció