En directe

Vespres

ACTUALITAT

Recordarem Teresa Rebull a la Fórmula Estel en el primer aniversari de la seva mort

De 8.00 a 9.00 del matí a la programació de la Fórmula Estel d'aquest divendres 15 d'abril, recordarem a Teresa Soler i Pi, coneguda amb…

15 abril 2016

David García

Comparteix

De 8.00 a 9.00 del matí a la programació de la Fórmula Estel d'aquest divendres 15 d'abril, recordarem a Teresa Soler i Pi, coneguda amb el nom artístic de Teresa Rebull. Va ser una activista política, cantautora i pintora catalana. Una vegada acabada la guerra civil es va exiliar a França i va ser als 50 anys, quan va començar una interessant carrera com a cantautora. Va passejar la llengua catalana per tota Europa i a més va rebre diferents premis, com el cas del millor disc de França amb un treball on es musicaven els poemes de Joan Salvat Papasseit. Del 1969 al 1985 va participar cada any a la Universitat Catalana d'Estiu a Prada de Conflent. Va ser una de les fundadores del Partit dels Socialistes de Catalunya i hi va militar fins al 2006. Establerta a Banyuls des del 1971 –quan Pep Rebull es jubilà–, els darrers anys els passà pintant a casa i assistint als actes on la demanaven. Va morir el 15 d'abril de 2015, als 95 anys, ara fa just un any. 

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció