En directe

Cocodril Club

ACTUALITAT

Recordem grans clàssics de José Luis Armenteros com 'Cuentame', 'Libertad sin ira' o 'Libre'a la Fórmula Estel

Durant aquest dimarts 14 de juny, l'artista del dia és el compositor de grans clàssics de la música en castellà José Luis Armenteros que ens…

13 juny 2016

David García

Comparteix

Durant aquest dimarts 14 de juny, l'artista del dia és el compositor de grans clàssics de la música en castellà José Luis Armenteros que ens va deixar el passat dissabte 11 de juny. El 1965 va formar part del grup instrumental 'Los Relampagos'. Al 1968, juntament amb Pablo Herrero va decidir donar nou rumb a la seva carrera produint i component per a altres artistes, convertint-se en l'equip de composició i producció més important i prolífic de la segona meitat del segle XX a Espanya. Les seves cançons han estat interpretades per Fórmula V, Nino Bravo, Francisco, Juan Bau, Basilio, José Luis Rodríguez 'El Puma', Jarcha o Rocío Jurado, entre d'altres. Avui recordem algunes d'aquestes cançons a la nostra fórmula.

Més actualitat

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció

CULTURA

TEATRE

Sergi López: "El teatre apolític és el més fatxa que hi ha"

L'actor Sergi López als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'actor Sergi López fa al programa 'La Caravana' un al·legat a favor de la cultura i de la societat que es mulla. "El que fem no pot ser inofensiu"

19 juny 2024

Redacció