En directe

Camins

RÀDIO ESTEL

"Reinventem el nostre futur i continuem mantenint la cuina estudi"

Adéu a un dels millors restaurants. La xef Carme Ruscalleda va anunciar que tancava Sant Pau, el restaurant de Sant Pol de Mar amb 3…

9 juliol 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Adéu a un dels millors restaurants. La xef Carme Ruscalleda va anunciar que tancava Sant Pau, el restaurant de Sant Pol de Mar amb 3 estrelles Michelin que ha servit plats durant 30 anys. Aquest dilluns a Fórmula Estel la cuinera catalana ha explicat la seva decisió i els seus nous projectes: “30 anys és una bona data. Amb l’Antoni portàvem 20 anys treballant per la nostra banda. És un moment de dir fins aquí, però va ser una mica com la cançó del Sabina: ‘Ahora que me despido, pero me quedo’. Reinventem el nostre futur i continuem mantenint oberta la cuina estudi, que conceptualment vol dir seguir atenent”.

9 de juliol de 2018. Data històrica perquè es produeix, a dos quarts d’onze del matí, la trobada entre el president de l’Estat, Pedro Sánchez, i el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra. El director de Fundació per la Pau (Fundipau), Jordi Armadans, ha comentat: “Un diàleg tant publicat i expectat segurament de contingut no s'avançarà massa. Caldria fórmules de diàleg més tranquil, sense tant focus, però crear espais de diàleg i conversa sempre és necessari i positiu”. I, com cada dilluns, hem analitzat l’actualitat amb el jurista i professor de l’ISCREB Eulogi Broto.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció