En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Reinventem el nostre futur i continuem mantenint la cuina estudi"

Adéu a un dels millors restaurants. La xef Carme Ruscalleda va anunciar que tancava Sant Pau, el restaurant de Sant Pol de Mar amb 3…

9 juliol 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Adéu a un dels millors restaurants. La xef Carme Ruscalleda va anunciar que tancava Sant Pau, el restaurant de Sant Pol de Mar amb 3 estrelles Michelin que ha servit plats durant 30 anys. Aquest dilluns a Fórmula Estel la cuinera catalana ha explicat la seva decisió i els seus nous projectes: “30 anys és una bona data. Amb l’Antoni portàvem 20 anys treballant per la nostra banda. És un moment de dir fins aquí, però va ser una mica com la cançó del Sabina: ‘Ahora que me despido, pero me quedo’. Reinventem el nostre futur i continuem mantenint oberta la cuina estudi, que conceptualment vol dir seguir atenent”.

9 de juliol de 2018. Data històrica perquè es produeix, a dos quarts d’onze del matí, la trobada entre el president de l’Estat, Pedro Sánchez, i el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra. El director de Fundació per la Pau (Fundipau), Jordi Armadans, ha comentat: “Un diàleg tant publicat i expectat segurament de contingut no s'avançarà massa. Caldria fórmules de diàleg més tranquil, sense tant focus, però crear espais de diàleg i conversa sempre és necessari i positiu”. I, com cada dilluns, hem analitzat l’actualitat amb el jurista i professor de l’ISCREB Eulogi Broto.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció