En directe

Fabricació pròpia

ESGLÉSIA CATALUNYA

Relleu a la direcció del setmanari «Catalunya Cristiana»

El patronat de la Fundació Catalunya Cristiana, que presideix l’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella, ha nomenat Mn. Miquel Ramón Fuentes com a…

2 juliol 2021

Redacció

Comparteix

El patronat de la Fundació Catalunya Cristiana, que presideix l’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella, ha nomenat Mn. Miquel Ramón Fuentes com a nou director del setmanari Catalunya Cristiana, en substitució de Mn. Jaume Aymar Ragolta, que ho ha estat durant gairebé tretze anys (des del setembre del 2008).  


Miquel Ramón Fuentes és llicenciat en Bioquímica per la Universitat de Barcelona (1999) i llicenciat en Filosofia per la Pontifícia Universitat Gregoriana de Roma (2009), on va obtenir el títol de doctor. Actualment, és professor de la Facultat de Filosofia de Catalunya (URL), rector de la parròquia de Sant Ramon de Penyafort i canonge de la catedral de Barcelona. Nascut a Barcelona el 14 de març del 1976, va fer els estudis eclesiàstics a la Facultat de Teologia de Catalunya i els va ampliar a Roma. Va ser ordenat prevere el 22 de juny del 2008 a la catedral de Barcelona. Ha estat viceconsiliari de la Universitat Abat Oliba-CEU i secretari general de l’Ateneu Universitari Sant Pacià. Ha estat formador del Seminari Conciliar de Barcelona.


El nou director de Catalunya Cristiana treballarà de forma coordinada amb el director de Ràdio Estel, el periodista Toni Hervás. Tots dos mitjans de comunicació d’ideari cristià comencen una nova etapa d’impuls i millora, i de vinculació amb l’arquebisbat de Barcelona. 


La nova etapa s’inicia per fer possible dos projectes econòmicament viables i amb una major audiència, mantenint les plantilles actuals amb la previsió d’afegir talent jove i amb una oferta comunicativa transversal per fer arribar el missatge cristià a la societat. També està previst enriquir els continguts a oferir pels dos mitjans amb la inclusió de noves i diferents sensibilitats intel·lectuals i eclesials.


 «Desitjo que mossèn Miquel Ramón, en col·laboració amb el nou director de Ràdio Estel, el senyor Toni Hervás, sumin els seus esforços per liderar aquest equip humà al servei dels lectors i dels oients», ha manifestat mossèn Jaume Aymar en el seu escrit de comiat. «Tinc la certesa que amb la seva gestió professional, els bisbes de Catalunya, els preveres, els diaques, els religiosos i religioses al servei del Poble de Déu, valoraran encara més aquests grans instruments al servei de l’evangelització en el si d’una Església en sortida».


Catalunya Cristiana és l’únic setmanari catòlic que es publica a Catalunya. Editat en català i castellà, va ser fundat el 1979 pels sacerdots Joan E. Jarque i Francesc Malgosa.

 

 

Més actualitat

EDUCACIÓ

"El val escolar impulsat pel Govern no serveix perquè les famílies estalviïn diners"

Una mare fent la compra de material escolar pel nou curs, a la botiga Abacus de Barcelona

Així ho creuen des de les Associacions Federades de Famílies, (aFFaC) que opinen que el curs escolar ha començat "sense avançar en temes importants com l'educació inclusiva".

27 setembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

Els criminòlegs calculen que només es denuncien un 5% dels casos d'agressió sexuals entre menors

Manifestació a Sant Vicenç de Castellet per denunciar la violació a una menor

El catedràtic en psicologia forense de la UB, Antonio Andrés Pueyo, creu que un càstig generalitzat "no és la millor solució" per reduir les agressions sexuals entre menors

26 setembre 2023

Redacció

Sense categoria

Santi Rodríguez: "Feijóo continuarà passi el que passi"

Santi Rodríguez: “Feijóo continuarà passi el que passi”

El secretari general del PP català admet que si la investidura de Feijóo no prospera, el millor seria una repetició electoral

25 setembre 2023

Redacció