En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

Relleu a la direcció del setmanari «Catalunya Cristiana»

El patronat de la Fundació Catalunya Cristiana, que presideix l’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella, ha nomenat Mn. Miquel Ramón Fuentes com a…

2 juliol 2021

Redacció

Comparteix

El patronat de la Fundació Catalunya Cristiana, que presideix l’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella, ha nomenat Mn. Miquel Ramón Fuentes com a nou director del setmanari Catalunya Cristiana, en substitució de Mn. Jaume Aymar Ragolta, que ho ha estat durant gairebé tretze anys (des del setembre del 2008).  


Miquel Ramón Fuentes és llicenciat en Bioquímica per la Universitat de Barcelona (1999) i llicenciat en Filosofia per la Pontifícia Universitat Gregoriana de Roma (2009), on va obtenir el títol de doctor. Actualment, és professor de la Facultat de Filosofia de Catalunya (URL), rector de la parròquia de Sant Ramon de Penyafort i canonge de la catedral de Barcelona. Nascut a Barcelona el 14 de març del 1976, va fer els estudis eclesiàstics a la Facultat de Teologia de Catalunya i els va ampliar a Roma. Va ser ordenat prevere el 22 de juny del 2008 a la catedral de Barcelona. Ha estat viceconsiliari de la Universitat Abat Oliba-CEU i secretari general de l’Ateneu Universitari Sant Pacià. Ha estat formador del Seminari Conciliar de Barcelona.


El nou director de Catalunya Cristiana treballarà de forma coordinada amb el director de Ràdio Estel, el periodista Toni Hervás. Tots dos mitjans de comunicació d’ideari cristià comencen una nova etapa d’impuls i millora, i de vinculació amb l’arquebisbat de Barcelona. 


La nova etapa s’inicia per fer possible dos projectes econòmicament viables i amb una major audiència, mantenint les plantilles actuals amb la previsió d’afegir talent jove i amb una oferta comunicativa transversal per fer arribar el missatge cristià a la societat. També està previst enriquir els continguts a oferir pels dos mitjans amb la inclusió de noves i diferents sensibilitats intel·lectuals i eclesials.


 «Desitjo que mossèn Miquel Ramón, en col·laboració amb el nou director de Ràdio Estel, el senyor Toni Hervás, sumin els seus esforços per liderar aquest equip humà al servei dels lectors i dels oients», ha manifestat mossèn Jaume Aymar en el seu escrit de comiat. «Tinc la certesa que amb la seva gestió professional, els bisbes de Catalunya, els preveres, els diaques, els religiosos i religioses al servei del Poble de Déu, valoraran encara més aquests grans instruments al servei de l’evangelització en el si d’una Església en sortida».


Catalunya Cristiana és l’únic setmanari catòlic que es publica a Catalunya. Editat en català i castellà, va ser fundat el 1979 pels sacerdots Joan E. Jarque i Francesc Malgosa.

 

 

Més actualitat

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció