En directe

Laudes

RÀDIO ESTEL

Remei Gómez: “Ara més que mai, toca fer política"

Avui al programa A Primera Hora de Ràdio Estel hem parlatde les eleccions al Senat, que també se celebren aquest 28 d’abril. N’hemconversat amb Remei…

4 abril 2019

Comparteix

Avui al programa A Primera Hora de Ràdio Estel hem parlatde les eleccions al Senat, que també se celebren aquest 28 d’abril. N’hemconversat amb Remei Gómez candidata a la cambra alta per Convergents.

Convergents es presenta com un partit sobiranista de centreampli que ha nascut per representar la majoria catalana. Segons Remei Gómez“Convergents és un partit basat en l’humanisme. Els democristians tenen unpaper molt important dintre del partit, els liberals també, i una part de laformació també és progressista”. La formació política és un partit fundat perun històric com és Germà Gordó.

D’altra banda, Convergents es qualifiquen com una força quevol obrir ponts al diàleg. “Catalunya no pot continuar amb aquesta confrontacióamb Espanya. Ara més que mai, toca fer política. I, la política és l’art denegociar, de dialogar, de confrontar idees i el que no podem fer és tancarfronteres, com s’ha fet fins ara pels dos extrems”, ha dit Remei Gómez.  

 La candidata de Convergents al Senat també ha parlat delpaper que ha de tenir la cambra alta. En aquest sentit ha afirmat que “el Senats’ha de reformar. És fonamental que es reformi el Senat perquè ha de ser unacambra territorial, on totes les regions tinguin un espai per poder debatre elsseus problemes i interessos”.  

Convergents també es presenta en aquestes eleccions alCongrés amb la candidata Silvia Requena, advocada i professora de Dret. I, ales municipals es presenten en una quarantena de municipis. A Barcelona ambTeresa Pitarch.

L'actualitat és part important

Com cada dijous l'equip d'Àgora Judicial ens apropa les novetats del judici del Procés i avui ha estat el torn del portaveu de l'associació Xavier Gonzalez. A més em descobert les novetats del darrer número de la revista "Catalunya Cristiana" amb la seva cap de redacció Carme Muntè.

Si vols tornar a escoltar el programa pots fer-ho AQUÍ

Més actualitat

POLÍTICA

"Tinc la sensació que Biden tornarà a guanyar"

eleccions als Estats Units 2024

Francesc Garriga, corresponsal de Catalunya Ràdio als Estats Units, s'aventura a fer un pronòstic del resultat i vaticina unes eleccions molt disputades

23 febrer 2024

Redacció

MEDI AMBIENT

Aigües Costa Brava – Girona descarta, de moment, comprar dessaladores mòbils com les de Lloret de Mar per la sequera

Una dessaladora mòbil, en el Port de la Selva, en agost de 2018 | Arxiu ACN

En una entrevista a 'La Caravana' de Ràdio Estel, el president del Consorci d'Aigües Costa Brava-Girona, Miguel Noguer, diu que no tanquen la porta a parlar-ne

23 febrer 2024

Redacció

SOCIETAT

Un testimoni de l'incendi de València: "L'edifici ara és un esquelet"

L'incendi a un edifici del barri del Campanar a València | EFE Manuel Bruque

Manuel Algora és el propietari d'un laboratori situat a 50 metres del bloc calcinat, que ha deixat, almenys, 4 morts, una desena de ferits i 19 desapareguts

23 febrer 2024

Redacció