En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Remei Gómez: “Ara més que mai, toca fer política"

Avui al programa A Primera Hora de Ràdio Estel hem parlatde les eleccions al Senat, que també se celebren aquest 28 d’abril. N’hemconversat amb Remei…

4 abril 2019

Comparteix

Avui al programa A Primera Hora de Ràdio Estel hem parlatde les eleccions al Senat, que també se celebren aquest 28 d’abril. N’hemconversat amb Remei Gómez candidata a la cambra alta per Convergents.

Convergents es presenta com un partit sobiranista de centreampli que ha nascut per representar la majoria catalana. Segons Remei Gómez“Convergents és un partit basat en l’humanisme. Els democristians tenen unpaper molt important dintre del partit, els liberals també, i una part de laformació també és progressista”. La formació política és un partit fundat perun històric com és Germà Gordó.

D’altra banda, Convergents es qualifiquen com una força quevol obrir ponts al diàleg. “Catalunya no pot continuar amb aquesta confrontacióamb Espanya. Ara més que mai, toca fer política. I, la política és l’art denegociar, de dialogar, de confrontar idees i el que no podem fer és tancarfronteres, com s’ha fet fins ara pels dos extrems”, ha dit Remei Gómez.  

 La candidata de Convergents al Senat també ha parlat delpaper que ha de tenir la cambra alta. En aquest sentit ha afirmat que “el Senats’ha de reformar. És fonamental que es reformi el Senat perquè ha de ser unacambra territorial, on totes les regions tinguin un espai per poder debatre elsseus problemes i interessos”.  

Convergents també es presenta en aquestes eleccions alCongrés amb la candidata Silvia Requena, advocada i professora de Dret. I, ales municipals es presenten en una quarantena de municipis. A Barcelona ambTeresa Pitarch.

L'actualitat és part important

Com cada dijous l'equip d'Àgora Judicial ens apropa les novetats del judici del Procés i avui ha estat el torn del portaveu de l'associació Xavier Gonzalez. A més em descobert les novetats del darrer número de la revista "Catalunya Cristiana" amb la seva cap de redacció Carme Muntè.

Si vols tornar a escoltar el programa pots fer-ho AQUÍ

Més actualitat

Trànsit recomana estar pendent de les dades que publica a temps real per evitar congestions de trànsit aquest pont

Cua de quilòmetres a l'AP-7 a Sant Celoni en direcció Girona

En una entrevista a Ràdio Estel, el director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, ha assegurat que "hi ha hagut força tranquil·litat a la xarxa viària".

7 desembre 2022

Redacció

Els experts alerten que falten diners i recursos per aplicar la reforma del Codi Civil Espanyol que elimina la incapacitació de les persones

Una tutora amb una persona amb discapacitat, ensenyant-li com llegir i interpretar les factures.

Xavier Puigdollers, membre de la Càtedra UNESCO en Pau, Solidaritat i Diàleg Intercultural, avisa que les institucions tutelars hauran de refundar-se

5 desembre 2022

Redacció

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció