En directe

Vespres

RÀDIO ESTEL

Remei Gómez: “Ara més que mai, toca fer política"

Avui al programa A Primera Hora de Ràdio Estel hem parlatde les eleccions al Senat, que també se celebren aquest 28 d’abril. N’hemconversat amb Remei…

4 abril 2019

Comparteix

Avui al programa A Primera Hora de Ràdio Estel hem parlatde les eleccions al Senat, que també se celebren aquest 28 d’abril. N’hemconversat amb Remei Gómez candidata a la cambra alta per Convergents.

Convergents es presenta com un partit sobiranista de centreampli que ha nascut per representar la majoria catalana. Segons Remei Gómez“Convergents és un partit basat en l’humanisme. Els democristians tenen unpaper molt important dintre del partit, els liberals també, i una part de laformació també és progressista”. La formació política és un partit fundat perun històric com és Germà Gordó.

D’altra banda, Convergents es qualifiquen com una força quevol obrir ponts al diàleg. “Catalunya no pot continuar amb aquesta confrontacióamb Espanya. Ara més que mai, toca fer política. I, la política és l’art denegociar, de dialogar, de confrontar idees i el que no podem fer és tancarfronteres, com s’ha fet fins ara pels dos extrems”, ha dit Remei Gómez.  

 La candidata de Convergents al Senat també ha parlat delpaper que ha de tenir la cambra alta. En aquest sentit ha afirmat que “el Senats’ha de reformar. És fonamental que es reformi el Senat perquè ha de ser unacambra territorial, on totes les regions tinguin un espai per poder debatre elsseus problemes i interessos”.  

Convergents també es presenta en aquestes eleccions alCongrés amb la candidata Silvia Requena, advocada i professora de Dret. I, ales municipals es presenten en una quarantena de municipis. A Barcelona ambTeresa Pitarch.

L'actualitat és part important

Com cada dijous l'equip d'Àgora Judicial ens apropa les novetats del judici del Procés i avui ha estat el torn del portaveu de l'associació Xavier Gonzalez. A més em descobert les novetats del darrer número de la revista "Catalunya Cristiana" amb la seva cap de redacció Carme Muntè.

Si vols tornar a escoltar el programa pots fer-ho AQUÍ

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció