En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

Riudoms posa en marxa una campanya de micromecenatge per recuperar el so de les campanes

La nit del 8 denovembre, l’impacte d’un llamp al campanar de l’església de Riudoms(arquebisbat Tarragona) va cremar tota la instal·lació elèctrica del temple iva posar…

27 novembre 2018

Redacció

Comparteix

La nit del 8 denovembre, l’impacte d’un llamp al campanar de l’església de Riudoms(arquebisbat Tarragona) va cremar tota la instal·lació elèctrica del temple iva posar en perill l’estructura de la cúpula i l’interior del campanar. Elsdanys van malmetre des del mecanisme que fa sonar les campanes fins a laclimatització de la capella, i una vegada els tècnics els van haver analitzatvan estimar que reparar-los podria tenir un cost superior als 50.000 euros.

Per tal d’afrontarel cost tant elevat de les obres, el mateix poble de Riudoms ha engegat unacampanya de micromecenatge que té un objectiu clar: aconseguir que les campanestornin a sonar aviat. La campanya, que rep el nom de “Més forts que el llamp”,pretén recollir els 3.500 euros que costa arreglar la campana grossa en untermini de 50 dies, mitjançant donatius que es podran fer a la pàgina web www.totsuma.cat/projecte/1670.

Cada donatiu, a més,tindrà una recompensa, que anirà des d’un imant o una ampolla de cava fins auna litografia de l’artista Jaume Queralt i un sopar al mateix campanar. Talcom han explicat els responsables de la iniciativa, només es cobraran elsdonatius si s’arriba a l’objectiu marcat de 3.500 euros, i en el cas que s’aconseguissinrecollir més diners, es destinarien a la recuperació del campanar.

 

 

 

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció