En directe

Completes

AUDIOS

CULTURA

Sense categoria

Rutes originals per Barcelona

Totes les propostes amaguen històries curioses i llegendes antigues de la capital catalana

11 juliol 2024

Comparteix
Rutes originals per Barcelona

La ruta de les muralles, la gàrgola del caganer de la Catedral, la casa del dimoni de Gràcia… Aprofitant el bon temps, el divulgador David Martínez, creador del perfil Històries de Barcelona, ens comparteix diverses rutes originals per Barcelona. No són rutes dels llocs més emblemàtics de la ciutat, sinó d'indrets i espais amb alguna història singular de la ciutat.

Per exemple, ens proposa fer la ruta de les muralles per trobar restes de les antigues muralles romanes i medievals de la ciutat en indrets tan insòlits com el lavabo d'un bar, la rampa d'un pàrquing o un ascensor molt concorregut de la plaça de Catalunya. O bé localitzar la gàrgola del caganer que hi ha a la part posterior de la Catedral de Barcelona. Escolta la secció al programa Fabricació pròpia de Ràdio Estel i descobreix aquestes i altres rutes originals per Barcelona.

Descobreix les diverses rutes originals per Barcelona

0:00 / 0:00

Més actualitat

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sense categoria

Josep-Lluís Serrano Pentinat, nomenat bisbe coadjutor d’Urgell

Bisbe coadjutor d'Urgell

El Papa ha nomenat aquest sacerdot de la diòcesi de Tortosa, conseller de la Secretaria d’Estat de la Santa Seu, com a futur successor de Joan-Enric Vives

12 juliol 2024

Ignasi Miranda

SOCIETAT

Els socorristes avisen de l’exposició solar: "Se’ns en va la pell"

En una entrevista a Ràdio Estel, Nacho Ibáñez, portaveu de Sos Socorristes, critica que les cadires de vigilància "són precàries".

12 juliol 2024

Redacció

ACCIÓ SOCIAL

CÀRITAS

Francesc Roig: “Des de Càritas fa temps que demanem el repartiment solidari i proporcional de migrants” 

Presentació de la memòria anual 2023 de Càritas Catalunya. Francesc Roig, president de Càritas Catalunya, el primer començant per l'esquerra / Font: Càritas Catalunya

El president de Càritas Catalunya creu que el debat sobre la llei d’estrangeria s’hauria d’abordar des d’un “realisme pràctic i no electoralista”.

11 juliol 2024

Redacció