En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Salomé en escoltar la cançó d'Espanya d'enguany: "Que la divina providència ens empari"

"Sembla que va ser ahir". Amb aquestesparaules hem iniciat l'entrevista realitzada a Salomé dins delprograma A Primera Hora de Ràdio Estel recordant que tal dia com…

29 març 2019

Comparteix

"Sembla que va ser ahir". Amb aquestesparaules hem iniciat l'entrevista realitzada a Salomé dins delprograma A Primera Hora de Ràdio Estel recordant que tal dia com avui fa 50anys va guanyar el Festival d'Eurovisió. La cantant catalana recorda amb il·lusió el moment i amb sorpresa: "Estava parlant amb la participantdel Regne Unit i amb Frida Boccara, quan el senyor Artur Kaps ensva avisar que havíem de sortir a l'escenari, ja que havíem guanyat".Aquell any la victòria va estar repartida per un empat a 18 punts entre França, Holanda,Regne Unit i Espanya, un fet que no s'ha tornat a repetir mai en l'història delfestival.

La cançó "Vivo Cantando" segons l'artista "no és unamelodia de Chopin, però era una cançó molt festivalera" i va ser tangran l'èxit que "la vaig gravar en diferents idiomes, entre ells l'euskerai el serbocroat".

Preguntada per si segueix les últimes edicions del concurs, Salomé ha afirmatque "darrerament no el segueixo, ja que em sembla un despropòsit queguanyin cançons com la triomfadora de l'any passat, que n'hi ha per llogar-hi cadires".Pel que fa a la cançó que participarà enguany a Eurovisió per Espanya, en escoltar-la Salomé ha reaccionat dient: "Que la divinaprovidència ens empari i que em quedo sensecomentaris". Finalment ha remarcat que "s'ha d'anar al festival a guanyar com fan elsatletes a les olimpíades, si no estàs donant una imatge d'estar vençuda".

Tertúlia de divendres amb el Think Than

Per un altre cantó hem repassat l'actualitat com cada divendres amb elnostre consell de savis on donen el seu punt de vista de tot elque passa a casa nostra i al món.

Pots tornar a escoltar el programa AQUÍ

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció