En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

Salomé en escoltar la cançó d'Espanya d'enguany: "Que la divina providència ens empari"

"Sembla que va ser ahir". Amb aquestesparaules hem iniciat l'entrevista realitzada a Salomé dins delprograma A Primera Hora de Ràdio Estel recordant que tal dia com…

29 març 2019

Comparteix

"Sembla que va ser ahir". Amb aquestesparaules hem iniciat l'entrevista realitzada a Salomé dins delprograma A Primera Hora de Ràdio Estel recordant que tal dia com avui fa 50anys va guanyar el Festival d'Eurovisió. La cantant catalana recorda amb il·lusió el moment i amb sorpresa: "Estava parlant amb la participantdel Regne Unit i amb Frida Boccara, quan el senyor Artur Kaps ensva avisar que havíem de sortir a l'escenari, ja que havíem guanyat".Aquell any la victòria va estar repartida per un empat a 18 punts entre França, Holanda,Regne Unit i Espanya, un fet que no s'ha tornat a repetir mai en l'història delfestival.

La cançó "Vivo Cantando" segons l'artista "no és unamelodia de Chopin, però era una cançó molt festivalera" i va ser tangran l'èxit que "la vaig gravar en diferents idiomes, entre ells l'euskerai el serbocroat".

Preguntada per si segueix les últimes edicions del concurs, Salomé ha afirmatque "darrerament no el segueixo, ja que em sembla un despropòsit queguanyin cançons com la triomfadora de l'any passat, que n'hi ha per llogar-hi cadires".Pel que fa a la cançó que participarà enguany a Eurovisió per Espanya, en escoltar-la Salomé ha reaccionat dient: "Que la divinaprovidència ens empari i que em quedo sensecomentaris". Finalment ha remarcat que "s'ha d'anar al festival a guanyar com fan elsatletes a les olimpíades, si no estàs donant una imatge d'estar vençuda".

Tertúlia de divendres amb el Think Than

Per un altre cantó hem repassat l'actualitat com cada divendres amb elnostre consell de savis on donen el seu punt de vista de tot elque passa a casa nostra i al món.

Pots tornar a escoltar el programa AQUÍ

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció