En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

Salvador Cardús explica l'evolució de l'independentisme

A partir de les 8 arriba cada dia la Fórmula Estel a RàdioEstel amb informació, actualitat i bona música.  Hem parlat dels desencadenants i claus…

27 setembre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
A partir de les 8 arriba cada dia la Fórmula Estel a RàdioEstel amb informació, actualitat i bona música
Hem parlat dels desencadenants i claus del gir independentista a Catalunya amb Salvador Cardús, sociòleg, periodista, escriptor i doctor en Ciències Econòmiques: "A finals dels 90 - principis del segle XX, amb majoria absoluta del PP, es comencen a retallar competències autonòmiques i es respón amb una proposta d'Estatut". Cardús també ha destacat el canvi del perfil dels sobiranistes: “Fins el 2006 a les meves conferències venia gent de 35 a 45 anys amb cara d’enfadat. Des del 2007-2008 va començar a venir gent de totes les edats, i cada cop venien més dones, i ara sempre hi ha més dones que homes parlant de política”.
Guillem Pursals, politòleg, al Comentari de l’Actualitat, ha destacat la bona feina d’Espanya en la visita als Estats Units, amb grans acords en Defensa.
I cada dimecres, a la secció Vull treballar, amb Laura Majadas i Francesc Triola, us ajudem a viure aquest temps de buscar feina, avui amb les claus per gestionar la crisi.
Recupera la primera hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció