En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Salvador Cardús explica l'evolució de l'independentisme

A partir de les 8 arriba cada dia la Fórmula Estel a RàdioEstel amb informació, actualitat i bona música.  Hem parlat dels desencadenants i claus…

27 setembre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
A partir de les 8 arriba cada dia la Fórmula Estel a RàdioEstel amb informació, actualitat i bona música
Hem parlat dels desencadenants i claus del gir independentista a Catalunya amb Salvador Cardús, sociòleg, periodista, escriptor i doctor en Ciències Econòmiques: "A finals dels 90 - principis del segle XX, amb majoria absoluta del PP, es comencen a retallar competències autonòmiques i es respón amb una proposta d'Estatut". Cardús també ha destacat el canvi del perfil dels sobiranistes: “Fins el 2006 a les meves conferències venia gent de 35 a 45 anys amb cara d’enfadat. Des del 2007-2008 va començar a venir gent de totes les edats, i cada cop venien més dones, i ara sempre hi ha més dones que homes parlant de política”.
Guillem Pursals, politòleg, al Comentari de l’Actualitat, ha destacat la bona feina d’Espanya en la visita als Estats Units, amb grans acords en Defensa.
I cada dimecres, a la secció Vull treballar, amb Laura Majadas i Francesc Triola, us ajudem a viure aquest temps de buscar feina, avui amb les claus per gestionar la crisi.
Recupera la primera hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

POLÍTICA

Antoni Bayona defensa que la llei d'amnistia "es pot emparar en la Constitució" tot i que "és un text rígid que és víctima de si mateix"

Imatge de la Constitució Espanyola

L'exlletrat del Parlament que es va posicionar en contra del referèndum l'any 2017, avala la consulta pactada entre Junts i el PSOE

6 desembre 2023

Redacció

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció