En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

Salvador Cardús explica l'evolució de l'independentisme

A partir de les 8 arriba cada dia la Fórmula Estel a RàdioEstel amb informació, actualitat i bona música.  Hem parlat dels desencadenants i claus…

27 setembre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
A partir de les 8 arriba cada dia la Fórmula Estel a RàdioEstel amb informació, actualitat i bona música
Hem parlat dels desencadenants i claus del gir independentista a Catalunya amb Salvador Cardús, sociòleg, periodista, escriptor i doctor en Ciències Econòmiques: "A finals dels 90 - principis del segle XX, amb majoria absoluta del PP, es comencen a retallar competències autonòmiques i es respón amb una proposta d'Estatut". Cardús també ha destacat el canvi del perfil dels sobiranistes: “Fins el 2006 a les meves conferències venia gent de 35 a 45 anys amb cara d’enfadat. Des del 2007-2008 va començar a venir gent de totes les edats, i cada cop venien més dones, i ara sempre hi ha més dones que homes parlant de política”.
Guillem Pursals, politòleg, al Comentari de l’Actualitat, ha destacat la bona feina d’Espanya en la visita als Estats Units, amb grans acords en Defensa.
I cada dimecres, a la secció Vull treballar, amb Laura Majadas i Francesc Triola, us ajudem a viure aquest temps de buscar feina, avui amb les claus per gestionar la crisi.
Recupera la primera hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Isaki Lacuesta: "Jo no sé per què els vaig descobrir tan tard"

Segundo premio d'Isaki Lacuesta

El director de cinema estrena 'Segundo premio', una pel·lícula sobre el grup 'Los Planetas'

22 maig 2024

Redacció